Rabu, 13 Oktober 2021

WW 2021/34: NAMPAK INI MACAM APA?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Pagi ini terasa bosan dan Cik TK bakar sesuatu untuk di-ngap masuk mulut. 

Boleh teka ini apa?



10 ulasan:

  1. baru nak cakap marshmallow sama dgn babYpose

    BalasPadam
  2. Nampak macam marshmallow yang dibakar. Oh my… sedap ni buat s’mores, apit dengan biskut! 🤤

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh betul tu kak farrah! Saja cuba bakar marshmallow! Terpengaruh dengan tv ni! Apit dengan biskut eh.. nanti bila beli marshmallow lagi Cik TK try

      Padam
  3. Marshmallow? I have never tried roasting it. Selalu tengok kat TV, the Americans like to roast it when they go camping.

    BalasPadam
    Balasan
    1. The white one taste better (forgot to take pictures). This one actually strawberry flavoured. Kalau PH nak try bakar nanti jangan sampai terhangus tau, part hangus tu kurang best (pada pendapat Cik TK)

      Padam
  4. tak boleh teka marshmallow dah heheee ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehheeh yup marshmallow rasa strawberiii

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!