Khamis, 10 September 2020

Lovely Fellow's @aienienka

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Di petang Khamis yang sejuk ini, sedang berlakunya hujan lebat di kawasan Kuala Lumpur dan dengarnya air Sungai Gombak naik. Mudah-mudahan semuanya okay. Nasib baik Cik TK tak masuk kerja hari ini. Duduk di rumah saja tidak keluar kemana-mana. 

Balik ke tajuk asal. Untuk entri kali ini Cik TK nak join satu segmen rakan blogger kita Aienienka, yang mana rakan kita ini sedang mencari blog-blog untuk dijadikan senarai bloglistnya. Melalui segmen ini kita boleh dapat kawan baru dan juga dapat membantu trafik kita.

Kepada mereka yang berminat bolehlah terus klik banner di bawah atau klik SINI.




36 ulasan:

  1. thanks for support Cik TK. ^^ Senarai dah diudpate. Boleh jalan-jalan hujung minggu ni. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks anjurkan segmen ni.. esok cuti boleh jalan2!!

      Padam
  2. Done follow :)
    Goodluck...
    Dtg dari segmen yang sama..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sudi singgah dan follow!!! Nanti Cik TK ke sanaaa

      Padam
  3. Selamat bersegmen. Semoga berjaya masuk bloglist Aein nanti.

    BalasPadam
  4. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  5. Mama pun Ada join.. all the best

    BalasPadam
  6. Singgah dan blogwalking dari segmen Lovely Fellow's @aienienka :)

    BalasPadam
  7. hi jomla join
    jemput singgah ,
    moga ada rezki buat kitaa
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amiinnn semoga ada rezeki buat awak juga!!

      Padam
  8. Singgah disini dari segmen yang sama. hehehe. Bosan so kita ber blogwalking kejap. Salam perkenalan. Sy follow blog ni yaa :) nanti jemput lah singgah ke blog kita ye :D

    https://www.sillymillyy.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html?showComment=1600138554366#c5781950363273831118

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi singgah!! nanti Cik TK singgah sana pula

      Padam
  9. Meriahnya segmen-bersegmen ni. Moga berjaya.

    BalasPadam
  10. https://aimieija.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    hai singgah sini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sudi singgah.. nanti Cik TK singgah sana balik!

      Padam
  11. Good luck! Jemput join my GA too. :) http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks awak...!! Nanti Cik TK singgah sana

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!