Rabu, 12 Ogos 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#7: LUNCH RINGKAS HARI INI

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lunch ringkas hari ini.

Kenyang.

Alhamdulillah.



29 ulasan:

  1. comel je pink pocky sakura tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. saja try, limited edition katanya... rasa sakura.. nice gak

      Padam
  2. diettttt yg ats tu
    tiab2 pocky.. terus tak diet eh hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha tu la.. konon ja diet.. diet ke lauuutttt.. hahhaha!!!

      Padam
  3. Dari dua gambar diatas saya sukanya Pocky kalau dah coba satu tak mahu lah saya berhenti pengen makan lagi dan lagi.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. hehe... macam Cik TK, dah biasa makan siang macam ni (tapi tak kurus-kurus jugaaa)

      Padam
  5. comelnya pocky bunga sakura ni. kita selalu makan yang coklat tu je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la kita kak ana.. selalu makan yang coklat tu.. yang kotak merah tuuu. pertama kali cuba yang ini

      Padam
  6. sorry terguna emel ayah kak ana pulak tadi. hehe. patut pelik nau nama. :)

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Nanti ada kesempatan boleh la try. Sedap gak!

      Padam
    2. insya allah nnt sy cari esok sbb keluar jln2 kejap ;-)

      Padam
  8. nampak sedapppp

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/ada-nak-order-origami-3d.html

    BalasPadam
  9. Comelnya packaging Pocky Sakura tu 🌸

    BalasPadam
  10. Kalau zumal kenyang tu kenyang juga tapi rasa macam nak je makan lagi sebab sedap 🤭

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nyummy! Hehe berjaga-jaga jangan makan kenyang sangat..

      Padam
  11. kalau fiza tak kenyang ni. kena makan nasi juga walaupun sikit. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... Cik TK kadang-kadang memang makan macam ni...

      Padam
  12. Allah.. kenyang ke mkn mcm tu..tidak pada saya ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam Cik TK.. boleh je.. kalau lapar lagi... Makan lagi benda lain.. hehehhe

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!

TAG / KATEGORI / LABEL