Advertisement

WW 2022/03: RASA MACAM TAK BAIK, TAPI... SEDAP!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru minggu lepas Cik TK update menu yang hampir sama macam ini (sila rujuk sini).

Untuk mereka yang selalu mengikuti perkembangan Cik TK,
mungkin ada yang perasan Cik TK ni suka makan cheese.

Maka kadangkala, semua Cik TK ni kalau boleh nak letak cheese.

Tapi pernah Cik TK terbaca,
banyak sangat cheese ni pun tak elok untuk kesihatan.

Tapi hidangan kali ini masih cheese.

Rasa macam tak baik banyak sangat makan cheese, 
tapi.. sedap! Huhuuu....

Hidangan pagi ini! Pakai mozarella cheese kali ini!

Tadaaaa!!

Sedapnya!!! Kali ni kita kasi nama 'roti pizza tuna cheese seaweed' je la!



Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. sedapnya tengok cheese tu melting je. sama la Cie pun suka cheese :)

    BalasPadam
  2. tempting betul tengok cheese tu...

    BalasPadam
  3. Jangan selalu ye Cik TK. Tapi cheese memang sedap

    BalasPadam
  4. bila nampak pizza ni rasa macam nak buat juga sebab teringat dekat rumah ada daun basil banyak... mesti sedap letak atas pizza macam gaya omputih punya pizza tu

    BalasPadam
  5. owh.. pasal makanan yg tidak baik.. ingatkan pasal mengumpat. "tak baik, tapi sedap mengumpat"... hahahaha

    BalasPadam
  6. terliur zaty tengokkkk! i love cheese so muchhh

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!