Isnin, 30 November 2020

LIRIK: NAMI NAKAGAWA - KAMADO TANJIROU NO UTA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kebelakangan ini Cik TK selalu dengar lagu ini semula. Para peminat Kimetsu no Yaiba mesti tahu lagu ini kan? Dari episod 19 anime berkenaan. Saja Cik TK nak kongsi. Jadi, tanpa banyak ulas lagi, jom layan lagu ni.



Kamado Tanjirou no Uta

by: Nami Nakagawa



Me wo tojite omoi dasu
Sugisarishi ano koro no
Modorenai kaerenai
Hirogatta fukai yami

Modorenai kaerenai
Hirogatta fukai yami
Nakitaku naru youna yasashii oto
Donnani kurushikute mo
Mae e (mae e) mae e (mae e) susume (susume)
Zetsubou tachi

Ushinattemo ushinatte mo
Ikite iku shika nai
Donnani uchinomesarete mo
Mamoru mono ga aru

Ushinattemo ushinatte mo
Ikite iku shika nai
Donnani uchinomesarete mo
Mamoru mono ga aru

Ware ni kasu ittaku no
Unmei to kakugo suru

Doro wo name agaitemo
Me ni mienu hosoi ito

Nakitaku naru youna yasashii oto
Donnani kuyashikute mo
Mae e (mae e) mae e (mae e) mukae (mukae)
Zetsubou tachi

Kizutsuite mo kizutsuite mo
Tachiagaru shika nai
Donnani uchinomesarete mo
Mamoru mono ga aru
Mamoru mono ga aru



14 ulasan:

  1. saya tau lagu doraemon dengan pororo aje...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe lagu doraemon paling legend tuuu!!!

      Padam
  2. Lagu-lagu Jepun ni yang selalu Kak Amie ingat ialah sebutan 'o' dan 'r' yang agak pekat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila kak amie sebut baru macam.. eh aah la..

      Padam
  3. Mama Tak tau pula lagu ni hihi

    BalasPadam
  4. Ramai betul peminat Kimetsu no Yaiba ni rupanya. Anak akak yang umur 13 pun minat siri ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab anime ni memang best kak diana! Tak sabar tunggu movie dia pulak

      Padam
  5. nda pernah dgr haha
    kalau lagu tema one piece yes sy suka ehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni dari kimetsu no yaiba, episod 19. Best citer ni. Haha one piece pun banyak lagu best! Paling Cik TK suka, memories dan sayaendou

      Padam
    2. paling suka lagu tema wci arc hope by namie amuro hehehe tp actually semua lagu tema dia best2 ^^

      Padam
    3. haha betul!!! banyak yang best!!

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!