Selasa, 25 Ogos 2020

520 Giveaway by Garaeki

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini Cik TK nak join satu segmen Giveaway dari rakan blogger kita Garaeki. Pada pendapat Cik TK, segmen kali ini sangat bagus kerana ianya menggalakkan kita untuk membaca dan kita juga dapat mengetahui buku-buku apa yang di-recommend oleh blogger lain.


Salah satu syarat untuk segmen ini adalah memberikan satu recommendation buku atau nyatakan salah satu buku dalam wishlist kalian.

Kalau Cik TK nak recommend buku, Cik TK tak tahu nak pilih yang mana. Cik TK suka baca novel thriller. Lebih-lebih lagi terbitan FIXI dan juga karya Ramlee Awang Murshid. Selain itu, Cik TK suka baca buku berkaitan motivasi dan psikologi manusia.

Kalau wishlist pula, ada satu buku yang menarik pada pendapat Cik TK. Sejenis buku untuk motivasi/psikologi juga, iaitu 'Pendiam?' hasil tulisan Aiman Amri dan Aqila Masri. Ianya berkaitan dengan Introvert, Ekstrovert dan Ambivert. Tapi Cik TK nak tunggu buku-buku lain habis baca dulu baru beli buku baru... Hehe...


Oh ya, sebagai salah satu syarat penyertaan, ini ig Cik TK dan Cik TK nak tag  Sha (blog KasihkuAmani)!!  

Segmen giveaway ini berlangsung sehingga 22 September 2020. Kepada yang minat untuk join sekali serta syarat penyertaan, bolehlah klik banner di atas atau klik sahaja di sini

Hadiah bagi pemenang adalah giftcard BookXcess bernilai RM20 (seorang pemenang) dan RM50 (seorang lagi pemenang). Menarik hadiahnya! Boleh Cik TK beli buku baru!!


Apa lagi semua? Jom kita join ramai-ramai, kita meriahkan segmen ini!



16 ulasan:

  1. terima kasih sudi join! good luck 😊👍

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih juga telah anjurkan segmen ini!!

      Padam
  2. Semoga ada rezeki menang giveaway. Aaminn

    BalasPadam
  3. Good Luck TK!
    Bagus GA ni...berkenaan buku.

    BalasPadam
  4. buku pendiam nampak menarik la..

    goodluck cik TK!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you cuya!! Aah buku ni masuk wishlist sebab ianya menarik..

      Padam
  5. ammi pun minat buku-buku RAM

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh kita geng! Cik TK suka Rayyan Fantasi, Fiksyen 302 dan Ungu Karmila!

      Padam
  6. Selamat berjaya ya. Saya pun ada join juga segmen ni 😁 Taste buku kita sama. LH pun suka baca buku thriller and misteri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kita geng!! Buku fixi yg banyak Cik TK baca kebelakangan ni

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!