Rabu, 26 Ogos 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#10: DAPAT 'MAINAN' BARU?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini Cik TK dapat sesuatu dari adik Cik TK.

Keypad Bluetooth.

Tengah belajar guna.

Boleh guna untuk telefon, tab dan juga tv.




12 ulasan:

  1. Seronok terima pemberian adik tu kan... Bestnya!

    BalasPadam
  2. Hope dgn pemberian dr adik ni lebih memudahkan Cik TK..
    happy tak? hehehe

    BalasPadam
  3. pakai ni senang lagi dari remote control

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak test lagi kat tempat lain.. tapi bila guna kat fon kan.. macam excited pulak ada mouse

      Padam
  4. Seronok ada benda ni. Paling mudah guna untuk TV tu lah kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada kesempatan nanti nak try kat tv. Tak sempat lagi nak try

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!