Sabtu, 29 Mei 2021

Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Apa khabar hujung minggu korang semua? Seram bila tengok angka kes Covid-19 yang makin meningkat. 1 Jun ini bermulalah Total Lockdown di seluruh negara, moga hujung minggu ini korang tak buat pembelian panik ya. Tetap jaga diri, patuhi SOP dan hanya keluar bila perlu.

Balik ke tajuk asal. Cik Nadya ada tag Cik TK dalam entri penyertaan giveaway ini. Untuk memeriahkan suasana, Cik TK pun nak join sekali. Seronok tau join segmen dan giveaway ni, sebab kita dapat kenal rakan blogger lain dan juga dapat membantu meningkatkan trafik secara tidak langsung.

Kali ini Cik TK join giveaway dari rakan baru kita Bola Katok. Syaratnya mudah, hadiahnya pun menarik. Marilah kita semua ramai-ramai join segmen giveaway dari Bola Katok. Untuk turut serta dan syarat penyertaan, boleh terus tekan banner di bawah ini laju-laju! tarikh tutupnya 2 Jun, masih ada masa untuk join ya!


Baiklah, Cik TK nak tag....Dan korang semua yang membaca entri ini!
Jom join ramai-ramai!!


16 ulasan:

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat korang di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!