Rabu, 14 April 2021

WW 2021/17: SELEPAS 3 BULAN...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Actually ni kejadian 2 minggu lalu.

Baru nak update.

Selalu Cik TK ni lambat update kan?

Alkisahnya...

Berjumpa sahabat dari tempat kerja lama.

Dah lama dia kata jumpa, tapi masing-masing sibuk.

Sekali bila jumpa dia kata "Nah hadiah birthday, dari Disember hari tu lagi nak bagi sebenarnya".

Suprised!


Hadiah birthday
Dapat set perfume L'amour. Ada 5 haruman, boleh bertukar-tukar pakai.


Nota: "Wordless Wednesday" atau mudahnya Cik TK ringkaskan kepada WW adalah hari (Rabu) di mana warga komuniti blogger membuat entri ataupun post bergambar yang mana tiada perkataan atau mungkin ada sedikit kata-kata / penerangan / caption, dan ini terpulang kepada para pembaca bagaimana untuk menginterpretasi gambar berkenaan.

18 ulasan:

  1. wahhh best nyaaaa dapat hadiah tuu.. hehe bulan birthday sme ngn anak nadya..

    BalasPadam
  2. Bestnyaaaa dapat hadiahh! Perfume pulak tuuu, hari hari boleh tukar nak pakai bau apa hehehe.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah
    rezeki yang tertangguh

    BalasPadam
  4. wahhh bestnya hadiah bday dia

    BalasPadam
  5. Wahhh..bestnya dapat hadiah! Lambat pun lambat lah kan, hadiah best..hehe

    BalasPadam
  6. waa!! best kan dpt hadiah walau birthday dah lama lepas kan hehe

    BalasPadam
  7. Seronoknya dapat hadiah birthday!

    BalasPadam
  8. Seronok tiba2 dpt hadiah walau befday dah lama heheee 😁😁

    BalasPadam
  9. Bestnya dapat hadiah wangian! Rezeki tak salah alamat.

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!