Rabu, 17 Februari 2021

WW 2021/10: SEKALI SEKALA LAYAN





Nota: "Wordless Wednesday" atau mudahnya Cik TK ringkaskan kepada WW adalah hari (Rabu) di mana warga komuniti blogger membuat entri ataupun post bergambar yang mana tiada perkataan atau mungkin ada sedikit kata-kata / penerangan / caption, dan ini terpulang kepada para pembaca bagaimana untuk menginterpretasi gambar berkenaan.


30 ulasan:

  1. Kat rumah ni pun ada satu, tak sempat nak makan lagi...
    nyummmm....

    BalasPadam
  2. Musim-musim panas nie memang sesuai sangat nak makan, kan..

    BalasPadam
  3. Musim panas memang sedap la makan ais krim ni.. Lega tekak.

    BalasPadam
  4. tetiba nampak aiskrim sesubuh ni terasa lapar la pulak nak2 sekarang musim panas..pantang nampak penjual aiskrim lalu..mmg zasss pi beli..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul musim panas ni selalu cari benda sejuk. kadang kenyang minum air je.

      Padam
  5. Lamanya tak makan sekerim magnum ni..

    BalasPadam
  6. magnum almond ni mmg fav..skarang ni byk dh perisa magnum lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul, banyak flavour sampai tak tau nak pilih yang mana satu

      Padam
  7. magnum i kurang sikit sbb too chocolate ! :)

    BalasPadam
  8. wahhh, sedapppnyaaa. da lama xmkn aiskrim magnum nii. sy suka putih.. tp xigt perisa apa xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. putih... hmmm... Cik TK pun tak pasti yang mana

      Padam
  9. Balasan
    1. sekali sekala boleh la wak.. tak boleh selalu sangat juga kan makan manis-manis ni. lebihkan manis dalam senyuman tak apa kan wak!

      Padam
  10. aiskrim magnum semua perisa memang sedap..

    BalasPadam
  11. Sedapnya! Sesekali layan memang best! Tak boleh selalu. gigi oh gigiku dan gusiku sudah tua!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe time panas2 ni memang aiskrim ni the best kak amie!

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!