Rabu, 14 April 2021

WW 2021/16: THE ONE WHO CARES





Nota: "Wordless Wednesday" atau mudahnya Cik TK ringkaskan kepada WW adalah hari (Rabu) di mana warga komuniti blogger membuat entri ataupun post bergambar yang mana tiada perkataan atau mungkin ada sedikit kata-kata / penerangan / caption, dan ini terpulang kepada para pembaca bagaimana untuk menginterpretasi gambar berkenaan.


10 ulasan:

  1. akak jarang ber WW jenis suka membebel heheheh tapi sesekali bila takde idea bukan je rabu hari lain pun boleh tanpa kata

    BalasPadam
  2. sukaaa ayat niii..hanyaaa orang yang paham kite jaaa thu apa yang terselindung diri kite nii.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Dan sangat susah jumpa orang sebegini

      Padam
  3. not everyone can understand us like this

    BalasPadam
  4. Kadang2 boleh jadi tak tidur main game kesukaan hahahaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha bila khusyuk main tiba2 berjam dah berlalu.

      Padam
  5. Bagus WW ni, cuba memahami isi tersirat di sebalik gambar yang dipaparkan.

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!