Rabu, 3 Mac 2021

WW 2021/11: KIMETSU NO YAIBA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Orang lain dah lama layan. 

Cik TK baru nak layan.

Baru nak tengok untuk pertama kalinya. 

Antara anime yang top di Jepun.

Kimetsu no Yaiba.

Atau dikenali juga sebagai Demon Slayer.

Baru start malam tadi.

Lalala~





Nota: "Wordless Wednesday" atau mudahnya Cik TK ringkaskan kepada WW adalah hari (Rabu) di mana warga komuniti blogger membuat entri ataupun post bergambar yang mana tiada perkataan atau mungkin ada sedikit kata-kata / penerangan / caption, dan ini terpulang kepada para pembaca bagaimana untuk menginterpretasi gambar berkenaan.


17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ohooo nanti nak kuar movie dia pula. Layanlah sirinya nanti bila ada peluang...

      Padam
  2. pernah tengok sikit tapi tak tengok dari awal... terus tak layan... hhehehehe
    tapi best jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe aah kak dana, best juga citer ni rupanya.. malam tadi terus nak tengok episod2 seterusnya je rasa.. nasib la ingat esoknya kerja. Maka sambung kemudian je la. 😅

      Padam
  3. kalau cerita episod, SS tak boleh nak komited sgt... kalau movie onnnnn aje.. hehe selamat menonton CikTK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Movie-nya bakal keluar kat wayang ni.. hehehe

      Padam
  4. hari tu salah info atie bagi, igtkan dah tayang dekat malaysia, rupanya itu date dekat japan hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tayangan di Malaysia start 5/3. Hehe nanti kalau ada kesempatan nak pergi tengok...

      Padam
  5. Selamat menonton. Memang Kama tidak layan diri animasi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau ada kesempatan nanti boleh layan...

      Padam
  6. selamat menonton..nampak gak kat Viu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh ada ya di viu? Ingat di netflix saja

      Padam
  7. Balasan
    1. Antara anime yang top, jadi ramai layan

      Padam
  8. Kak shida pun tak layan juga..anime ni serah kat husben la sng setel dia tgk ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha mesti encek husben pun layan anime ni kannnn

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!