Rabu, 31 Mac 2021

WW 2021/14: SALAH SATU TANGKAPAN SEMASA COLLECTORS MARKET

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sabtu lepas (27/3/2021) Cik TK ada singah ke PJ Collectors Market.

Nanti Cik TK cerita lebih lanjut pasal ini.

Sekarang ini Cik TK just nak tunjuk salah satu hasil tangkapan Cik TK.

Tak pernah lagi Cik TK jumpa kisah seperti ini dalam bentuk novel.

That's why Cik TK tertarik.

Peminat anime mesti tahu apakah kisah dalam novel ini mengenai apa.

Tapi Cik TK belum start baca lagi ni. 

Tak sempat sebab ada banyak benda yang nak dibuat.

Nanti akan cari masa sesuai untuk baca.





6 ulasan:

  1. Menarik. Cover buku punnn cantikkk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Menarik sebab cik TK pun pertama kali jumpa dalam bentuk novel berbahasa melayu. Mesti lebih dapat menghayati bila baca

      Padam
  2. ni kalau baca ni meleleh air mata

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan atie... Part itachi ni menyayat hati

      Padam
  3. Buku cmniii adk sy selalu beli. Sy kalau mood bosan..baca laa jugak..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kadang cik tk pun baca buku adik!

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!