Jumaat, 2 April 2021

APRIL SUDAH TIBA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua?

2 April sudah ni.

Sekejap saja masa berlalu.

Oh Cik TK perasan, tak banyak entri bulan lepas.

Blogwalking pun semakin jarang. 

Maaf ya kawan-kawan semua. 

Actually, berlakunya pertukaran situasi yang menyebabkan Cik TK macam belum dapat nak adapt dengan keadaan semasa dan tak dapat nak membahagikan masa Cik TK ni dengan betul.

Apapun, Cik TK akan cuba improve dari segi ini.

Moga pada bulan April ini, yang mana kita akan menyambut Ramadhan, semuanya akan menjadi lebih baik.


Nota: April Fool semalam ada yang terkena apa-apa tak?




18 ulasan:

  1. Takpe, ambil masa. Akak ini alhamdulillah ada kelapanga untuk blog walking.

    BalasPadam
  2. Pape pun selamat menyambut ramadhan hehe eh awal x eh wish? 😅

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat menyambut ramadhan!!! Haha tak awal sangat.. beberapa hari je lagi ni. Tak sabar tunggu!!

      Padam
  3. No worries...SA pun dah jarang blogwalking...kekangan masa kan...busy kerja...

    BalasPadam
  4. happy april cik TK :)
    sokay.. take your time in BW :)

    BalasPadam
  5. Aamiin aamiin ya rabbal alamin. Semoga bulan ni dipermudahkan segala urusan :)

    BalasPadam
  6. semoga kedatangan April ni memberi seribu rahmat kepada kita semua...

    BalasPadam
  7. Takpe2,kite semua paham keadaan cik TK.. yang selalu jaga diri yaa 😉

    BalasPadam
  8. April dtg Ramadhan pn dtg :)
    Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak CIk TK sekeluarga!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat menyambut ramadhan juga buat kak shida sekeluarga!!!

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!