Advertisement

MEMULAKAN CABARAN BLOG 15 HARI

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Cabaran blog 15 hari

Kebelakangan ini semasa berjalan-jalan dan singgah-menyinggah di blog rakan-rakan blogger, ada segelintir yang join buat entri blog challenge. Jadi bila tengok entri blog challenge ini rasa macam nak terus nak join sekali! Selain ianya mengandungi tajuk content yang menarik, ianya boleh menjadi idea bila tengah buntu tak tahu nak update apa. Betul tak? Selain itu, kita boleh kenal blogger berkenaan dengan lebih mendalam.  

Jadi dengan ini Cik TK ingin umumkan yang Cik TK juga ingin join blog challenge untuk 15 hari, diinspirasikan dari blog challenge Sii Nurul, kak Shikin Razali dan juga encek Google. Teringat banyak-banyak tahun lepas (masa baru mula blog ini dibuat) pun ada join blog challenge, tapi tak habis. 😅Agak-agak kali ini punya blog challenge macam mana? Harap kali ini dapat la Cik TK selesaikan semua! Well, wish me luck!


Catat Ulasan

38 Ulasan

  1. moga berjaya siapkan challenge ini dengan jayanya

    BalasPadam
  2. semoga berjaya ..eh..nak join gak lah

    BalasPadam
  3. macam menarikk challenge ni.. nnati nak join la.. yang nurul dan shikin aritu tak sempat pulak join

    BalasPadam
  4. good luck cikTK! looking forward to read it :)

    BalasPadam
  5. semoga berjaya TK.. rajin betul :)

    BalasPadam
  6. Ramai juga terserempak dengan adik-adik blogger yang buat blog challenge.
    All the best, Cik TK!

    BalasPadam
  7. Suka jugak blog challenge gini. At least dah ada idea nak update apa. Good luck!

    BalasPadam
  8. Semoga berjaya mencabar diri. In shaa Allah boleh capai target.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Harap dapat habiskan. Oh baru berblog ke? Hehe ingat sudah lama.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe blog ni memang dah lama kak NA. Jarang update, lepas tu Cik TK dah lama stop. Baru tengah tahun lepas start balik. Pasal cabaran ni, dulu-dulu masa awal buat blog pernah juga join,tapi tak habis.

      Padam
  11. Selamat menyahut cabaran. Betul lah tu, topik pun menarik. Tak ada idea nak update apa boleh join cabaran ni :)

    BalasPadam
  12. ammi pun nak buat challenge ni boleh? kadang2 memang buntu time nak buat entry

    BalasPadam
  13. Wah, selamat menyahut cabaran menulis.. hihi.. fighto..fighto...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe moga Cik TK dapat habiskan. Thanks kak shikin!!

      Padam
  14. Menariklah! mcm mana ya nk join?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe boleh terus start bila-bila je kak shida. Cik TK saja buat sebab rasa contentnya macam menarik

      Padam
  15. goodluck cik TK, nak joinnnnn jugakkkk :)

    BalasPadam
  16. Waaa.. sy tak habis lagi cabaran nie huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh alaaa.. ye ke.. laptop problem ek.. moga laptop cepat elok ya...

      Padam
  17. Baru nak start baca ni. dengan harapan diri sendiri boleh mulakannya. Haha

    BalasPadam
  18. Nak join jugaklah mencabar diri. Hehe

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!