Isnin, 28 Disember 2020

PERTAMA KALI TANGKAP NOMBOR

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua? Dah nak habis dah tahun ni. Terasa sekejap je kan? Beberapa hari je lagi nak masuk tahun baru. Moga tahun baru nanti adalah tahun yang lebih baik dari yang sekarang. Sebenarnya Cik TK nak cerita something ni. Ni cerita beberapa hari lepas sebenarnya. Maaf lambat update cerita ini sebab Cik TK tak dapat kesempatan nak update apa-apa di sini. Entri yang ter-publish sebelum ini pun sebenarnya dah di-scheduled. 

Beberapa hari yang lepas Cik TK masuk ke blog kak Syaz dan secara tak sengaja Cik TK ternampak counter pageview tu lagi 2 nombor nak sampai ke nombor yang bertuah yang dinyatakan iaitu 1,340,000. Dua nombor je lagi. Masa itu nombor yang tertera ialah 1,339,998. Maka Cik TK saja try tekan sekali Home masa tu dan terus jadi 1,340,000. Terus macam excited kejap! Beberapa kali juga tengok balik nombor tu betul ke tak sama dengan nombor bertuah tu. Tak pernah lagi Cik TK dapat tangkap nombor ni. Biasanya mesti sama ada jauh lagi nak sampai nombor tu, ataupun terus terlepas jauh.

Eh macam kecil sangat nombornya, tak nampak. Sila klik gambar untuk tumbesaran ya!

Terus screenshot desktop masa tu dan emailkan ke kak Syaz. Dan selepas beberapa hari Cik TK terima parcel dari kak Syaz. Cik TK dapat tudung bawal Kekaboo! Warna favourite Cik TK warna merah dan hitam!! Thank you kak Syaz!! 

Tadaaa!!!!!

Kepada semua yang belum mengenali kak Syaz ni boleh la singgah ke blog Syazni Rahim! Laju-laju saja klik banner di bawah untuk ke sana ya! Kak Syaz ni peramah orangnya, selalu menulis cerpen dan baru saja keluarkan sebuah mini novel bertajuk 'Terkaitnya Kita'. Bolehlah terus ke sana untuk tahu lebih lanjut!






26 ulasan:

  1. Syaz tengok warna blog atau tahu warna kegemaran. Hehe.
    Tahniah. Rezeki.

    BalasPadam
  2. wahhh... kira lucky jugak dpt tangkap no ni... hehehe... saja suka² kan?

    BalasPadam
  3. yay! tahniah Cik Tk... i mmg failed nak menangkap nombor ni hahahah .

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah akan datang ada peluang tu atie

      Padam
  4. hihi terima kasih cik TK, dan tahniah!

    BalasPadam
  5. tahniah cik TK :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/drama-indonesia-assalamualaikum-calon.html

    BalasPadam
  6. Tahniah cik TK. Rezeki namanya tu

    BalasPadam
  7. tahniah.... cantik tudung tu, mesti seronok bahagia yang terima tuh

    BalasPadam
  8. Tahniah :)

    Keputusan GA dah keluar :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/12/keputusan-giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    BalasPadam
  9. Tahniah Cik TK :)
    mesti cantik bila pkai kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak shidaa! Hehe πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

      Padam
  10. tahniahnyer πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

    BalasPadam
  11. Tahniah, Cik!
    Selamat liburan ujung tahun yaa.
    Selamat juga memenangkan give away nya πŸ˜€

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe makasih ya mass!!! Selamat tahun baru dan selamat libiran jugaa!!

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!