Rabu, 2 Disember 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#25: KALI PERTAMA BUAT ROTI!










34 ulasan:

  1. bestnya dah pandai buat roti, saya ni dok plan nak belajaq, tak belajaq lagi pun buat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat berdua ni. Tag team ngan mama Cik TK ni.. buat sorang tak reti nanti jadi lain. Hehe

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe baru je belajar ni.. banyak lagi kena perbaiki

      Padam
  3. Cantik kejadian roti-rotinya. Best buat roti sndiri, dapat makan panas-panas!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul kak Amie.. yang fresh dari oven sangat sedap!!!

      Padam
  4. Bestnya terer buat roti sendiri! πŸ‘πŸ»✨

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baru je belajar Cik Suerin.. menarik dan best rasa roti yang fresh dari oven ni!

      Padam
  5. wohooho, cantik rotinya. Bagus apabila ini dijadikann suatu bisnis, Cik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baru belajar nih cara bikinnya mas dodo.. mungkin boleh juga sih.. tapi banyak lagi yang harus diperbaiki...

      Padam
  6. Balasan
    1. Memang sedap kak dana, lagi2 yang baru masak tu. Best sangat2!!

      Padam
  7. wah seronok tu bila 1st time buat menjadi roti tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. menjadi.. memang best rasa roti yang baru keluar dari oven ni!!

      Padam
  8. jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    BalasPadam
  9. Amboi sedapnya..pndai cik TK buat roti..kak shida suka tau mkn roti :)
    rumah kat mana..rumah..hahhaaa ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik TK tukang kacau2 je ni kak Shida.. hehe.. Ada ni.. nun di siniiiiiii (^∀^)οΎ‰ο½Ό

      Padam
  10. Kali pertama pun dah cantik rotinya ni..Kalau buat berkali2 entah2 dah boleh buka kedai kot..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha Cik TK ni tukang kacau kacau je kak Diana..

      Padam
  11. Nampak berjaya tu Cik TK walaupun baru kali pertama buat roti. Tahniah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tag team ni.. kalau buat sorang akan jadi rupa apa.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

      Padam
  12. Wahhh rajin ni. Ena belum rajin. Hahaha. Pandai makan je

    BalasPadam
  13. Wahhh sedap nya roti yg Cik TK .. Saya dah rasa.. Cik Tk tak nak jual ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha belum lagi lah Cik Ann... nanti join tag team buat sekalilah yeee.. nak rasa gak air tangan hang... 😁

      Padam
  14. menjadi rotinya. sedapnya makan dengan serunding tu ha. style ala ala bakery :)

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!