Rabu, 18 November 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#23: BUKU BBW DAH SAMPAI

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Masa Sale 11.11 hari kalian beli apa saja?

Cik TK beli buku-buku ni dari Big Bad Wolf Book Sale di Shopee masa 11.11 hari tu.

Tak banyak Cik TK beli.

Sekadar yang betul-betul Cik TK rasa nak baca dan buat sahaja.


Memang bagus mereka balut dulu dengan bubble wrap sebelum bungkus. 

Tak kemek la buku-bukunya!

Tak sabar nak start baca dan lukis!

Eh, dah tak berapa nak wordless la macam ni.

Okay sampai sini sahaja.

Jumpa lagi entri akan datang!




14 ulasan:

  1. Selamat membaca Cik TK. Orang yang suka membaca, tinggi daya imaginasinya tau.

    BalasPadam
  2. Wah minat membaca ye cikTK..bagus3x..membaca jambatan ilmu, susah nak cari org muda minat membaca sbb org muda suka main phone biasanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikut minat masing-masing tu.. ada yang suka main game, ada yang suka buat kraf, ada yang suka masak, ada yg suka membaca dll

      Padam
  3. Happy Reading Cik Tk..hahaha bukan wordless lg nih ^_^

    BalasPadam
  4. my cousin beli byk buku Dinosaur untuk twins dia.. mmg borong betul sale BBW ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah bestnya dinasour!! Dulu zaman sekolah suka library baca buku dinasour la, angkasa lepas la.. hehe

      Padam
  5. Wahh bestnya heheh Selamat membaca ;)

    BalasPadam
  6. Banyak juga tu shopping buku. Terbaik balut dengan bubble wrap tak rosak buku. Selamat membaca Cik TK

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!