Rabu, 21 Oktober 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#16: SEKALI SEKALA AYAM KOREA CHEESE DAN TAKOYAKI

Ayam korea cheese

Takoyaki



18 ulasan:

  1. Wow cik TK sedap ni...merah elok ayam tu yummiess :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap ayam tu. Pakai cheese memang sedap. Kalau tak pakai cheese rasa dia pedas menyengat!

      Padam
  2. Mak aiii... cheese tu yang tak sanggup tengok lama-lama...ahaks!

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah dua-dua enak lazat menjilat jari

      Padam
  4. Sedapnya! I pun siang tadi makan takoyaki jugak hehe 😁

    Jom singgah and follow blog I http://theblahblahspeaker.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sedapnyaaa! thanks sudi singgah dah follow!

      Padam
  5. temptingnya tgk takoyaki tu! dah lama tak makan ni.. nak beli laaaaa

    BalasPadam
  6. huu sedapnya cheese melimpah sos melimpah. Lama tak makan takoyaki yang sedap tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib minta yang pakai cheese, sebab kalau tak pakai cheese dia pedas!

      Padam
  7. Takoyaki my favourite. Faktor usia ni cheese dah kurang sikit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takoyaki pun feveret cik tk!! Hehehee 😁

      Padam
  8. dua makanan ni, kalau aida beli, memang sengih sampai ke telinga le anak-anak.
    feveret diorang bertiga ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha biasa la kan.. anak-anak memang suka makanan macam ni kan...

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!

TAG / KATEGORI / LABEL

aneka mi dan pasta (11) Anime (10) asmr (1) ayam (5) bahasa Jepun (2) belajar (12) blogger (12) canva (1) cendawan (5) cinta (20) cover (4) eksperimentasi makanan (48) facebook (1) fakta menarik (49) flora/fauna (26) fotografi (7) GA (19) gitar (2) grafik (2) hadiah (3) hobi (17) ibubapa (2) ikan (4) ilmiah (12) info IT/tutorial (28) insomnia (3) instagram (1) Islamik (5) jalan-jalan (14) Jepun/Korea (47) jimat (1) kalimba (2) kesihatan (2) kraf (7) kreatif (13) Kucing (8) kudapan (14) kuih muih (3) lauk pauk (15) Lirik (18) Luahan (3) makan-makan (53) media sosial (2) melancong (5) membaca (5) mengait (4) merapu (31) mercu tanda / landmark (3) Minuman (2) muzik (21) perayaan (5) peringatan (2) personal (154) phobia (2) resepi (31) santapan rohani (3) sayur (1) Segmen (43) Shopee (2) shopping (4) snapseed (1) sotong (1) Takeru Sato (3) telur (5) template (5) throwback (4) tidur (3) tips dan panduan (2) travel (6) udang (2) ukulele (3) vokal (13) watermark (1) wayang (1) western (3) wishlist (3) youtube (18)