Rabu, 21 Oktober 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#15: ALKISAH WARNA KUCING




14 ulasan:

  1. hahaha.. oyen suke buat hal...sejak femes masuk tv

    BalasPadam
  2. Nuka ganas tapi pasal living leh gaduh haha.. soft ❤️

    BalasPadam
  3. Hai oyen yang tomei...warna matamu mengancam, biru2 hijau gitu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hari tu kucing comel ni singgah rumah.. tu yang sempat main-main dengan dia.

      Padam
  4. Allah kalau gini alkisahnya..xpe biar saya jaga oyen..xperlu gaduh2 ^_^

    BalasPadam
  5. Hahaha...ini lawak. kucing comel gini siapa yang tak nak kan. sebab kucing boleh buat gaduh ��

    BalasPadam
  6. Mrs. A ada sekor kucing oren namanya Simba.
    Baru -baru ni dua ekor kucing kesayangan Mrs. A tiba-tiba hilang, bila tengok video mesti nangis sobss..sobss..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dua-dua hilang? sedihnya.. tabah ya awak...

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!

TAG / KATEGORI / LABEL

aneka mi dan pasta (11) Anime (10) asmr (1) ayam (5) bahasa Jepun (2) belajar (12) blogger (12) canva (1) cendawan (5) cinta (20) cover (4) eksperimentasi makanan (48) facebook (1) fakta menarik (49) flora/fauna (26) fotografi (7) GA (19) gitar (2) grafik (2) hadiah (3) hobi (17) ibubapa (2) ikan (4) ilmiah (12) info IT/tutorial (28) insomnia (3) instagram (1) Islamik (5) jalan-jalan (14) Jepun/Korea (47) jimat (1) kalimba (2) kesihatan (2) kraf (7) kreatif (13) Kucing (8) kudapan (14) kuih muih (3) lauk pauk (15) Lirik (18) Luahan (3) makan-makan (53) media sosial (2) melancong (5) membaca (5) mengait (4) merapu (31) mercu tanda / landmark (3) Minuman (2) muzik (21) perayaan (5) peringatan (2) personal (154) phobia (2) resepi (31) santapan rohani (3) sayur (1) Segmen (43) Shopee (2) shopping (4) snapseed (1) sotong (1) Takeru Sato (3) telur (5) template (5) throwback (4) tidur (3) tips dan panduan (2) travel (6) udang (2) ukulele (3) vokal (13) watermark (1) wayang (1) western (3) wishlist (3) youtube (18)