Rabu, 14 Oktober 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#14: MENCUBA NISSIN FRIED NOODLES SPECIALIST TEPPAN YAKISOBA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ini kesinambungan kisah pagi tadi.
Mencuba mee ini dan cuba masak poached egg tapi tak jadi.
Sedap juga mee goreng ni. 

Eh, sepatutnya wordless wednesday tiada kata-kata kan?
Ini tak wordless dah ni.

nissin teppan yakisoba fried noodle

sedap juga ni







18 ulasan:

  1. Jenama nissin ? Boleh try ni bosan makan maggi je hehe

    BalasPadam
  2. sedapnyaa tgk.. lama dah tak makan megi ni

    BalasPadam
  3. nampak sedap pulak..tak pernah makan maggie brand ni.. nanti boleh beli :D

    BalasPadam
  4. menarik... boleh tukar-tukar perisa kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup betul itu.. sesekali kita cuba benda baru

      Padam
  5. Sekali2 boleh tukar brand,menarik je tgk cik TK buat..

    BalasPadam
  6. Aduyaii sedqonya.. mama mmg Suka Mee, maggie, semua jenis mee

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat korang di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!