Rabu, 14 Oktober 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#13: POACHED EGG (EXPECTATION VS REALITY)


EXPECTATION




REALITY

Poached egg tak jadi
Entahlah kenapa jadi macam ni... *Sigh*


20 ulasan:

  1. kalau sarapan memang cari telur.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe telur is the best wak!!!

      Padam
    2. Lagi yang separuh masak untuk pagi2.. sedap!!

      Padam
  2. omgg!!!! rasanya macam ada acuan ja kan nak buat ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kannn.. cik tk try buat tak jadi pulak. Kuning terpecah terus masa kacau dia dalam periuk

      Padam
  3. nak try lah buat...macam menarik ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awak cuba nanti nak tengok hasil jadi ke tak...

      Padam
  4. selalunya expectation begitulahhh...
    bila realitinya begini laa hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kannn.. nanti cik tk try lagi. Perbetulkan teknik

      Padam
  5. Kadang expectation tinggi Sgt pun tk boleh gak hahaha , tapi dua dua kenyang so okyla

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha betul. Yang paling penting, kenyang!!

      Padam
  6. xpe kalau hari2 buat nnt jadi mahir cik TK..caiiyokk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks shida! sesungguhnya kegagalan itu adalah permulaan suatu kejayaan. hehe

      Padam
  7. takpe..cuba lagi cik TK! anda hampir ke sana...hehehe

    BalasPadam
  8. kah kah kah...
    aida pun pernah nak buat.
    haru!!!
    tak snap gambar pun kah kah kah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha macam cik tk ni selalu je amik gambar apa yang cik tk buat. Tak kira jadi atau tak.

      Padam
  9. pernah tgk video cara masak poached egg tp tk pernh la try...pernh mkn kt hotel je bila ada serve time breakfast

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!