Rabu, 14 Julai 2021

WW 2021/26: ADA KAWAN BARU LAGI?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Hari tu baru beli vacuum cordless.

Kali ni beli non stick pan ni pula.

Beli di Shopee, masa sale 7.7 tu.

Macam menarik sebab boleh masak beberapa benda sekaligus.

Jadi boleh jimat masa juga.

Baru testing pakai 2 biji telur ini saja. 

Nanti testing masak lain pula.

Tengok gambar ni Cik TK bayangkan Elmo (Sesame Street).
Ke imaginasi Cik TK yang melayang entah ke mana?
😅


24 ulasan:

  1. Balasan
    1. Menarik kan.. ada juga versi 4 lubang. Jadi masak sekali 4 serentak

      Padam
  2. Yg pan ni pun teringin gak nak beli
    . Tp memanjang asyik lupa je nak klik hahhaa nnpk gaya kena beli jgk nnt ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe boleh tengok masa sale 8.8 pula kak ret!

      Padam
  3. Wah boleh masuk list jugak ni.

    BalasPadam
  4. nampak cantik masak telur dalam pan ni, nak kena beli juga ni..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la cantik je bulatnya. Bukan untuk telur saja ni, masak benda lain pun boleh!

      Padam
  5. Baguslah kalau tak melekat.. Senang nak masak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kannn... Kalau takut lekat, sapu saja minyak sikit

      Padam
  6. Cantik telur yang dimasak.

    BalasPadam
  7. eh menarik betul... cantik je kejadian telur tu

    BalasPadam
  8. apa khabar Cik? Nampaksedap nan lezat yaa kudapan tuh hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. khabar baik mas.. hehee... Telur goreng aja nih mas, enak banget untuk makan bersama nasi dan kicap...

      Padam
  9. Senang tu boleh masak sekaligus. Berguna ada pan macam ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, boleh masak beberapa unit serentak

      Padam
  10. Sedap telur mata mama suka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kegemaran semua ni mama! Lauk telur mata ngan kicap pun dah nikmat rasanya!

      Padam
  11. senang keje2 goreng telur mcm ni��

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa juga jenis yang 4 lubang. Boleh masak sekali 4 telur mata. Hehe

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!