Rabu, 27 Januari 2021

WW 2021/05: JUMPA BUAH HATI DALAM BUKU

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tadi nak tulis nota untuk discussion petang ni. 

Saja belek-belek buku sampai page belakang-belakang.

Jumpa buah hati.


Okay artis dari Jepun ini sebenarnya.

Takeru Sato namanya.

Ingat sumbat gambar dia dalam buku.

Tapi lupa buku mana.

Dah jumpa.

Happy!

#Okbai!




Nota: "Wordless Wednesday" atau mudahnya Cik TK ringkaskan kepada WW adalah hari (Rabu) di mana warga komuniti blogger membuat entri ataupun post bergambar yang mana tiada perkataan atau mungkin ada sedikit kata-kata / penerangan / caption, dan ini terpulang kepada para pembaca bagaimana untuk menginterpretasi gambar berkenaan.

24 ulasan:

  1. Hehehehe kemain buah hati dia hehehe..
    Jap nak selak buku gak laaaa

    BalasPadam
  2. akk selak buku tak jumpa gambar tapi jumpa duit...sejenis suka selit duit kertas dulu2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uiii ni lagi best! Dia punya feeling tu rasa macam jumpa harta karun tu!!!!

      Padam
  3. zaman kita dulu2 merasa letak gmbar selit dlm buku..hehe zaman sekarang ada lagi ke tak erk..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zaman sekarang susah dah nak jumpa mungkin. Sebab semua gambar digital. Tunggu kerajinan nak cuci!

      Padam
  4. Balasan
    1. Buah hati dari 2007 sampai sekarang ni.. hehehehe

      Padam
  5. hahaha i never know tapi i tak pernah minat him... i dont know why

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab hati awak dah ada Yuya ni Atie... hehe

      Padam
    2. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! cik TK!!! ni buat i love u so much !!! sbb notice it haha

      Padam
    3. 😆😆😆😆😆

      Padam
  6. Maka lebih bersemangat la ya..hehehehe.

    BalasPadam
  7. Wahh buah hati terselit dalam buku.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha boleh jadi peneman masa buat kerja.. hehehehe

      Padam
  8. Jepun pernah jajah kita dulu tau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Faham wak. Cik TK tak lupa sejarah perjuangan orang-orang dulu.

      Padam
  9. Hahahhaaa..moga ade jodoh seumpamanya ^_^ heeeeee

    BalasPadam
  10. mana tahu ada jodoh muka lebih kurang.. setakat ni tak pernah simpan gambar bf dlm buku.
    dh break delete. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amiinnnn... Hehe

      Wah bagus ni boleh cepat move on kan...

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!