Khamis, 12 November 2020

FOLLOWER YANG KE-500

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Alhamdulillah dua hari lepas follower Blog Cik TK sudah mencecah angka 500! Sesungguhnya Cik TK berterima kasih kepada semua yang sudi follow blog Cik TK yang tak seberapa ini. Bukan setakat yang follow sahaja. Yang singgah dan komen juga Cik TK ucapkan terima kasih! Anda semualah pembangkit semangat Cik TK untuk terus berada didunia blogosphere ini. 


Jadi siapakah follower yang ke-500 itu? Mari kita sama-sama mengenalinya. Lebih mesra dikenali sebagi Kakmim, dengan blognya Monolog Kakmim merupakan seorang ibu kepada 4 orang anak yang berasal dari Sarawak. Pelbagai kisah menarik mengenai pengalaman dan perjalanan hidupnya sebagai seorang isteri dan ibu yang dikongsikan, juga terdapat perkongsian tips dan juga pengalamannya berjalan-jalan bersama keluarga di pelbagai tempat. Jadi apa lagi, marilah kita ramai-ramai singgah dan berkenalan dengan blog Kakmim.






34 ulasan:

  1. Sudah cecah 500.
    Semoga selalu rajin kemaskini blog (nasihat pada diri sendiri juga).

    BalasPadam
  2. Wah tahniah Cik TK dah cecah 500 followers dekat blog

    BalasPadam
  3. tahniah...seronok kan bila tengok follower bertambah maknanya sahabat alam maya pun bertambah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul.. semoga jalinan ukhwah antara kita semua berkekalan

      Padam
  4. waaa..i followed blog kak min juga :) best and love to read her post

    BalasPadam
  5. Congrats Cik TK untuk follower yang ke 500. :D

    BalasPadam
  6. Salam kenal KakMim. Tahniah followers 500.

    BalasPadam
  7. Tahniah Cik TK. Bertambah-tambah geng-geng blogger ya.

    BalasPadam
  8. Tahniah CIk TK dah dpt follower dambaan 500 cantik tu!
    Tahniah juga utk kak min! ^_^

    BalasPadam
  9. Waaaa tahniah buat semua follower termasuk Sis juga..moga terus ramai datang follow blog Cik TK..

    BalasPadam
  10. kakmim memang blogger ramah!

    BalasPadam
  11. Salam kenal, provicat dan selamat atas capaian 500 pengikut, semoga dengan capaian yang diperoleh semakin semangat dalam menulis. Karena menulis merupakan usaha sadar untuk melawan lupa. sekali lagi salam kenal dari teman baru di Indonesia, semaga melalui capaian ini menjadi motivasi dalam karya melalui blog keren ini. salam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal juga yang mas martin! Makasih..!

      Padam
  12. Tahniah Cik TK.. semoga awak terus sukses dalam apa jua bidang termasuklah bidang blogging.. Teruskan usaha untuk memberi ilmu kepada semua..

    BalasPadam
  13. Hai Cik TK.. tq tq follow kakmim.. sejak wfh ni slow sikit nak bw.. nice meeting semua blogger walau di alam maya jer 😍😍😍

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe bab ni betul kakmim.. waktu wfh ni, bila duduk rumah kadang-kadang tak menyempat nak bw..

      Padam
  14. Tahniah! Nanti nak terjah blog Kakmim lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan kak farah... kakmim ni peramah orangnya

      Padam
  15. Tahniah untuk blog Cik TK dan tahniah juga kepada KakMim follower ke 500

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!