.:: CARIAN PANTAS DI SINI ::.

Saturday, 1 August 2020

TERSEREMPAK DENGAN TAKERU SATO!!!

Tadaaaa!!!

Okay tiba-tiba rasa entri hari ini ada sedikit kegedikan.

Semasa mengintai-intai majalah di sebuah kedai buku,
Cik TK terjumpa majalah Men's Non-No (majalah Jepun mengenai fesyen lelaki),
dengan gambar cover Takeru Sato. 

Okay, Cik TK memang minat dia.

Dan sebenarnya nama Cik TK juga adalah berasal dari nama dia
dan beberapa idola Cik TK yang lain
yang mana semuanya ada huruf T dan K


Haha maaf kalau tajuk tu seperti harapan palsu.

Sedangkan jumpa majalah dengan cover gambar dia dah buat Cik TK excited,
agak-agak apa jadi bila jumpa dia depan mata?



Remark: Macam tahu-tahu je Cik TK tengah serabut. Terima kasih untuk #StayPositive tu!






12 comments:

  1. wah minat ya artis jepun...saya artis jepun pon tk kenal..hehe

    ReplyDelete
  2. paling minat kento yamazaki hihihi sekarang ni lah

    ReplyDelete
  3. Jumpa majalah jepun tu kat mana?

    ReplyDelete
  4. eheh faham je prasaan tu.. kite kadang dok tngk MV retis
    kita suka pun da bunga2 perasaan tu..

    ReplyDelete
  5. baru je nak excited tadi tau, ingatkan dia mai malaysia musim covid ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... time covid ni takkan mai dah diaaaa... hehehehe

      Delete
  6. ingatkan bebetul tadi. hihi..terserempak camni pun boleh lah kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terserempak betul entah apa la reaksinya.. hehehe

      Delete

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh!