Sabtu, 1 Ogos 2020

TERSEREMPAK DENGAN TAKERU SATO!!!

Tadaaaa!!!

Okay tiba-tiba rasa entri hari ini ada sedikit kegedikan.

Semasa mengintai-intai majalah di sebuah kedai buku,
Cik TK terjumpa majalah Men's Non-No (majalah Jepun mengenai fesyen lelaki),
dengan gambar cover Takeru Sato. 

Okay, Cik TK memang minat dia.

Dan sebenarnya nama Cik TK juga adalah berasal dari nama dia
dan beberapa idola Cik TK yang lain
yang mana semuanya ada huruf T dan K


Haha maaf kalau tajuk tu seperti harapan palsu.

Sedangkan jumpa majalah dengan cover gambar dia dah buat Cik TK excited,
agak-agak apa jadi bila jumpa dia depan mata?



Remark: Macam tahu-tahu je Cik TK tengah serabut. Terima kasih untuk #StayPositive tu!






16 ulasan:

  1. wah minat ya artis jepun...saya artis jepun pon tk kenal..hehe

    BalasPadam
  2. paling minat kento yamazaki hihihi sekarang ni lah

    BalasPadam
  3. Jumpa majalah jepun tu kat mana?

    BalasPadam
  4. eheh faham je prasaan tu.. kite kadang dok tngk MV retis
    kita suka pun da bunga2 perasaan tu..

    BalasPadam
  5. baru je nak excited tadi tau, ingatkan dia mai malaysia musim covid ni..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe... time covid ni takkan mai dah diaaaa... hehehehe

      Padam
  6. ingatkan bebetul tadi. hihi..terserempak camni pun boleh lah kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terserempak betul entah apa la reaksinya.. hehehe

      Padam
  7. first time tengok lakonan dia terus tersuka..
    Comel dan handsome si Takeru ini.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kannn. Cik TK suka personaliti dia..

      Padam
  8. senang nak cari hadiah dekat cik TK ni kalu atie fly japan :) hahahaha

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!