Advertisement

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dalam entri kali ini, Cik TK nak join satu lagi segmen rakan blogger kita iaitu Blog Shida. Sesiapa yang nak join sekali bolehlah klik banner di bawah untuk syarat penyertaan.

Apa yang Cik TK suka mengenai blog Shida? Cik TK masih baru lagi follow blog Shida, tapi setakat ni apa yang Cik TK boleh katakan ialah blog Shida ni kemas dan warnanya lembut rasa tenang saja bila tengok blog Shida. Selain itu, gaya bahasa yang digunakan pun santai saja dan senang difahami. 

Baiklah, sampai di sini saja dulu untuk kali ini. Sekali lagi, sesiapa yang nak join segmen ini sekali bolehlah klik banner di bawah untuk syarat penyertaan. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 13 Julai 2020.





Catat Ulasan

26 Ulasan

  1. Selamat bersegmen.. Kunjungan balas dari Naim (pemudattbc.blogspot.com)

    BalasPadam
  2. Samalah. Abe kie pub join segmen ni. Good luck to all of us...

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    BalasPadam
  4. Salam Kenal dari Shida ;)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    teruskan berkongsi link entri ini
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih!!! thanks juga sudah anjurkan segmen ini

      Padam
  5. salam kenalan dari oohsenyum.com

    semoga berjaya dalam segmen shida, cantik blog

    www.oohsenyum.com

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam... salam kenal!!

      Terima kasih sudi singgah =)

      Padam
  7. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam
  8. Saya datang dari segmen Bloglist Shida dan saya juga sedang buat segmen
    Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai awak.. terima kasih sudi singgah!!! =)

      Padam
  9. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam.. Terima kasih sudi singgah!!! =)

      Padam
  11. Salam, senarai pemenang dah update :)

    http://www.duniashida.com/2020/07/senarai-pemenang-segmen-bloglist-2020.html

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!