.:: TERBARU DARI CIK TK ::.

.:: CARIAN PANTAS DI SINI ::.

Monday, 29 June 2020

LIRIK 'KYOURAN HEY KIDS!!'

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ini Cik TK saja nak kongsi antara lagu yang asyik terngiang-ngiang dikepala beberapa hari ini. Untuk lagu ini, Cik TK lebih suka dengar versi cover dari Cik Rainych Ran. Lagu ini adalah lagu tema untuk animasi Noragami Aragato, tajuknya 'Kyouran Hey Kids!!' nyanyian asal The Oral Cigarettes.



(Tonight, we honor the hero)

Fusagu no men ni kowasu kyouran kids
Uso kirai? houkai? Hibi o touka shite
Amai taion no mitsu nioi tatte
Sosoru flavor flavor flavor

Just wanna hold your hands (x3)
(Hey people. Let's go back to zero)

Kurutte hey kids, tozashita kinou o terashite ikibanai shoudou
Kurutte hey kids, modorenai basho o sagashite
Kurutte hey kids, kudaranai ego o tobashite imi no nai kousou
Kurutte heiki? Watashi no namae o hakanai ka?
(Are you ready? I respect the hero)

Narasanai no? Kokkei na distortion
Ima ya kyouhan sa ama no sonzai mo hora
(Who is the master who calls my favorite name?)
Iza forever, ever, ever

Kurutte hey kids, tozashita kinou o terashite ikiba nai shoudou
Kurutte hey kids, modorenai basho o sagashite
Kurutte hey kids, kudaranai ego o tobashite imi no nai kousou
Kurutte heiki? Watashi no namae o hakanai ka?

Ooh
Just wanna hold your hands

Just wanna hold your ha-ha-hands (x4)

Kurutte hey kids, shidai ni jidai wa kawatte owaranai shousou
Kurutte hey kids, deau hazu datta anata to
Kurutte naita wasurenai ai o
Sagashite tsunagitai zutto
Kurutte hey kids, soredemo
Mirai wa hakanai ka?
Just wanna hold your hands
(I swear I respect the hero)




16 comments:

  1. Ingatkan anak akak je yang tengah gila dengar lagu anime ni..ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe peminat anime pasti mendengar lagu anime =)

      Delete
  2. Tonight we honor the hero!!!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hehe biasa para lelaki memang layan anime

      Delete
  4. Ala.. akak dah lama tinggalkan dunia anime nie.. kalau tak mst suka jugak.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke.. Cik TK walaupun dah kurang-kurangkan anime ni, masih minat juga. Walau tak macam dulu

      Delete
  5. tak pernah dengar hehehehe...

    ReplyDelete
  6. nampak nau akak dah tua..tak pernah dengar lagu ni,..hihi

    ReplyDelete
  7. Salam kenal cikTK, trmkasih follow saya, balas follow ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal.. terima kasih sudi follow =)

      Delete
  8. masa sekolah ada satu lagu jepun yang cikgu suruh nyanyi jika pergi camping....tp dah tak ingat.

    ReplyDelete

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh!