Rabu, 21 September 2011

WORDLESS WEDNESDAY: ADUH~


21 ulasan:

  1. agak la... lagi stress pulak dengan keadaan sekeliling... tapi TK masih berusaha sesuaikan diri... hehe~ lepas ni pasti ok!

    BalasPadam
  2. belajar biar sempoi,result biar gempak,hehe,.jgn stress2 yea;)

    BalasPadam
  3. terima kasih atas nasihatnya.... =)

    BalasPadam
  4. stress tak pernah berhenti ganggu manusia...hihi..

    sabar naaa....

    BalasPadam
  5. terima kasih... TK sentiasa berusaha untuk bersabar...

    BalasPadam
  6. pening la tu... be chill ya? :)

    BalasPadam
  7. jgn stress sangat.. nanti apa yg dipelajari lupa pulak..

    BalasPadam
  8. its normal bile masa belajar mcm ni.

    nnt dah keje lagi teruk..

    btw, sentiasa sabar :)

    BalasPadam
  9. @Elie Lily
    okay...

    @caliph shuriken
    はい。 がんばります! (hai. ganbarimasu!)

    @Green Apple
    ok ok... kne rileks... tak leh tension2... terima kasih...

    @schaze zainn
    terima kasih atas nasihatnya... =)

    BalasPadam
  10. sy pon stress kalau tengok buku bersusun macam kat dalam gambar tu..hee~

    BalasPadam
  11. waduhh waduhh. bole?
    hee

    BalasPadam
  12. study smart not stdy hard..:P

    BalasPadam
  13. @Ezad Skytech
    haha! TK dah selalu hadapi keadaan macam ni...

    @cha zainol
    tgh hadapi keadaan mcm ni? bawak bersabar... tgh exam ke...?

    @i am s!lah
    bole bole... haha!

    @ZORA
    okay, thanks!

    BalasPadam
  14. ms study dulu sll mcm ni..sekarang dh kerja,stress dlm bentuk lain pulak..huhu

    BalasPadam
  15. @ Bui Junaidi
    huhu~ kita memang tak akan dapat lari dari ke-stress-an...

    @ Xavi De
    x de la... tension dengan mcm2 perkara...

    BalasPadam
  16. adehhhh..

    kalau stdy kadang2 mmg stress kan...sbb tu skrg ila suka stdy awal...hehhe

    BalasPadam
  17. @ ILA NoneYBuNNy
    kalau boleh, memang TK nak study awal.. tapi esengmen, presentation, dll yang menghalang TK berbuat demikian... huhu~

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!