Advertisement

I'M ISFJ. AND YOU ARE?



Baru-baru ni TK ada cuba ujian personaliti di SINI... dan hasilnya, TK adalah jenis ISFJ. Kira banyak juga yang betul... 

Di bawah ni adalah sebahagian dari hasil yang diperoleh...


ISFJ

Conservator/Protector — "I Serve Family Joyfully"


Ada lagi website lain yang mana korang boleh uji personaliti korang... Klik SINI pula... 

Okay, korang pun cubalah juga... Selamat mencuba!


Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. nice info..tp bole percaye ke ? ngehh
    btw,alie ade tag TK .
    buat ye..;))

    http://purnamalie.blogspot.com/2011/08/contest-kami-datang-nak-duet-raya.html

    BalasPadam
  2. menariikkk.. terai cube lah ! huhu

    BalasPadam
  3. @ syarifahsidrus
    Silakan... =)

    @ Azlia Mj
    saya pun tak pasti boleh percaya atau tidak... pada pendapat saya ini cuma sebagai panduan untuk lebih mengenali diri sendiri...

    thanks for the tag...

    @ CikMiMiey
    sila sila... hehe~

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!