Rabu, 10 Ogos 2011

HOBI KUCING ZAMAN SEKARANG


Lalala~ Bangun pagi, gosok gigi...  Hurm... Lepas ni nak cuci muka, mandi, bla bla bla...
Tengah comel-comel ni kena la snap gambar dulu... Lepas ni nak upload  kat FB... Kawan-kawan jangan lupa tengok gambar terbaru I ni ye... hehe~
Sementara tuan aku tak ada ni aku nak main game la kejap... Lepas ni nak main DOTA pula la!
Tidur siang...
Nak mekap lawa-lawa... Lepas ni ada date dengan kucing rumah sebelah...
Makan kenyang-kenyang sampai tak larat nak bangun dah... 
Tengok tv... Hurm... Rancangan apa yang menarik hari ni?
Buli hamster tuan bersama geng-geng kucing yang lain...
Online~ Blogging, FB-ing, Game, dan banyak lagi!

7 ulasan:

  1. Modernnye kucing... Comelnye kucing2 tu...^^

    BalasPadam
  2. hahahahaha XD

    comel jek semua kucing tu :)

    BalasPadam
  3. haha..kucing sekarang dh advance..

    BalasPadam
  4. Bella >> zaman moden kan... kucing2 pun ikut moden skali...

    sergeant keroro >> comel2 belaka!

    Si Pujangga >> =D

    Bui Junaidi >> dunia pun kan dah maju bui, kucing pun tak nak ketinggalan... hehe~

    BalasPadam
  5. Kucing lagi makan mewah dr tuannya skarang ni lol :P

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!