(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Wednesday, 8 August 2012

Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni TK nak join satu contest ni... Saja la TK nak cuba nasib, mana tau ada rezeki TK kat sini kan... Contest ini ialah Contest Aidilfitri: Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! anjuran Cik Si Pipi Merah .

Kalau korang nak join sekali pun boleh. Ada hadiah juga tau... Klik je banner kat bawah ni ek untuk cara-cara nak join dan syarat-syaratnya!  Tarikh tutup 28 September 2012 ye..


Entry terbaik TK:

TK nak tag:
Farah Adriana

3 comments:

lokman said...

selamat berpuasa.. ^_^.. datang dari segmen yg sama..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

afraa said...

hai.. dtg dr segmen yg same. siap follow lagi.. jempot singgah ke ---> http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html