(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Thursday, 25 August 2011

CABARAN 30 HARI



Assalamualaikum dan salam sejahtera, diucapkan pada semua… Hari ni tiba-tiba je TK rasa nak join cabaran 30 hari. Eh, bukan hari ni… Mulai minggu depan, mungkin. TK rasa cabaran 30 hari ini dapat membantu kawan-kawan blogger lain untuk lebih mengenali diri TK, dan juga dapat membantu mengelakkan blog TK ni dari berhabuk sebab jarang update… Hehe~


Berikut adalah cabaran-cabaran dari Cabaran 30 hari versi cik EZY


Day 3 - Benda yang selalu anda buat sebelum tidur
Day 4 - Benda yang anda buat bila berseorangan
Day 5 - Status anda? Relationship anda?
Day 6 - Tiga perangai buruk anda
Day 7 - Tiga perangai baik anda
Day 8 - Pergaduhan paling teruk yang pernah anda alami
Day 9 - Perasaan anda hari ni
Day 10 - Hari ke 10.. Apa yang berlaku?
Day 11 - Gadjet yang anda ada
Day 12 - Apa yang ada dalam beg mekap anda
Day 13 - Apa yang ada dalam beg duit anda
Day 14 - Perkara menarik yang anda lakukan hari ini
Day 15 - Kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
Day 16 - Guru sekolah anda yang paling anda suka
Day 17 - Gambar bilik idaman anda
Day 18 - Benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
Day 19 - Jenis manusia yang menarik perhatian anda
Day 20 - Hari ke 20.. Apa yang terjadi?
Day 21 - Benda yang anda wajib bawa bila keluar rumah
Day 22 - Tarikh-tarikh penting dalam hidup anda
Day 23 - Dream wedding
Day 24 - Tempat yang paling anda gemari untuk makan
Day 25 - Makna disebalik link blog anda
Day 26 - 15 fakta tentang anda
Day 27 - Makanan dan minuman kegemaran anda
Day 28 - Hobi anda
Day 29 - Siapa anda 10 tahun akan datang?
Day 30 - Hari ke 30.. apa yang berlaku?

5 comments:

Si Pujangga said...

wah bnyknye nk kne buat.

Ezy Chiaki said...

selamat menyahut cabaran!
=)

Bui Junaidi said...

jenuhlah nk fikir nnt kan..
tp takper,anggap sebagai cabaran
dan semoga berjaya..

bui suka soklan no.15..kalaulah....

hamzah ian said...

buat cabaran setahun lak.. hehe

TK said...

@ Si Pujangga
huhu~ memang banyak!

@ Ezy Chiaki
Okay! =D

@ Bui Junaidi
terima kasih kak bui...
no. 15? TK pun suka jugak!

@ hamzah ian
setahun!? lama giler...