Advertisement

Merdeka Giveaway by TarotTheFool

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua? Lama rasanya Cik TK tak join segmen dan giveaway. Baru-baru ini rakan kita Tarot ada menjemput Cik TK untuk join segmen diblognya. Maka hari ini Cik TK nak join segmen giveaway dari Tarot iaitu segmen Merdeka Giveaway yang diadakan bersempena dengan bulan kemerdekaan yang ke-64 ini. 


Untuk menyertai giveaway ini mudah sahaja, syarat-syaratnya adalah seperti dibawah:

1. Follow blog :

2. Follow instagram :

3. Add Facebook :

4. Tulis entry bertajuk "Merdeka Giveaway by TarotTheFool", letak banner di atas dan backlink ke entry ini. (done)

5. Tinggalkan URL di komen di entri (WAJIB). (done)

6. Cerita sikit, apa yang anda ingin lakukan atau ke mana anda ingin pergi sekiranya tamat PKP. (done)

7. Komen di mana-mana entry untuk dua blog ini

Untuk syarat ke-6 ini, apa yang Cik TK nak buat atau nak pergi selepas tamat PKP ialah nak pergi jalan-jalan! Tak kira ke mana pun, yang penting jalan-jalan! Sebab dah lama sangat dah duduk dirumah ni, kalau Cik TK keluar pun biasanya untuk beli barang dapur dan urusan penting sahaja. Kalau tanya Cik TK ke mana Cik TK nak pergi, antara yang ada dalam bucket list Cik TK ialah Zoo Negara dan Taman Burung! Haha simple je Cik TK ni kan? Sekitar KL dan Selangor je ni lokasi bucket list Cik TK ni.

Baiklah itu saja untuk kali ini. Korang jom join dan memeriahkan segmen Tarot ini di sini atau klik saja banner di atas! Hadiah menarik menanti juga! Tarikh tutup adalah pada hari merdeka nanti!


Catat Ulasan

23 Ulasan

  1. Syidah join juga

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    BalasPadam
  2. Good luck dan semoga berjaya..

    BalasPadam
  3. Semoga beroleh rezeki 😊

    BalasPadam
  4. Good luck Cik TK. Saya pulak terbalik takde IG. Huhu

    BalasPadam
  5. Good Luck Cik TK!
    kak shida join juge :)

    BalasPadam
  6. Terima kasih kerana join Merdeka Giveaway, boleh semak senarai pemenang di link di bawah

    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/09/pemenang-pemenang-merdeka-giveaway-by.html

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!