Jumaat, 23 Julai 2021

Giveaway Road To 3M Mamapp

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar korang semua? Sekejap je minggu ni dah masuk hari Jumaat. Esok dan lusa, hujung minggu apa rancangan korang? Cik TK sekarang ni tengah ketagih tengok drama series 'The Resident'. Best tengok jalan ceritanya dan banyak yang buat suspens. Aksi perubatan dan rawatannya, cara mereka buat diagnosis, konflik yabg mereka hadapi yang membuatkan Cik TK rasa macam "what, seriously???", macam tu... Kalau nak tengok, ada di platform Disney Plus. Jadi hujung minggu ni maybe Cik TK akan habiskan dengan layan series tu. 

Oh ya, balik ke tajuk asal. Hari ini Cik TK nak join segmen giveaway dari Mamapipie, yang diadakan sempena blognya menuju ke arah 3 juta pageview! Bestnya dah berjuta-juta!!! Tahniah mamapipie! Jom la korang join sama, sama-sama kita meriahkan segmen giveaway dari mamapipie!

Hadiahnya menarik dan syarat penyertaannya pun mudah saja! Ada hadiah cash untuk mereka yang berjaya tangkap nombor 3 000 000 dan juga antara  2 999 990 - 3 000 010. Ada juga hadiah inpods untuk mereka yang bertuah. Jadi untuk turut serta dan melihat syarat penyertaan terus tekan sahaja banner di bawah ni laju-laju! Ada masa lagi untuk join! Tarikh tutup ialah pada 6 Ogos 2021!

Nota: Hehe Cik TK tak ada bakat tangkap nombor, tapi nanti Cik TK cuba!

23 ulasan:

  1. syidah pon join jugak,,all the best sis
    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    BalasPadam
  2. Semoga ada rezekinya dalam setiap usaha. Aamiin.

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen dan moga berjaya

    BalasPadam
  4. Good Luck cik TK..kak shida singgah ^_^

    BalasPadam
  5. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sudi singgah! Good luck pada awak juga!!

      Padam
  6. Tq cik.tk sudi join GA mama.. lagi beberapa hari nak capai dah no 3m tu silalah tangkap ye. Goodluck tau

    BalasPadam
  7. Selamat bergiveaway Cik TK. Semoga ada rezeki terpilih jadi pemenang. untuk mamapp semoga mencapai road 3M :)

    BalasPadam
  8. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!