Selasa, 27 Julai 2021

Giveaway Aku Dan Kamu

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini Cik TK nak join satu segmen giveaway dari Kak As yang pertama kali menganjurkan segmen giveaway di blognya! Cik TK perasan ramai rakan-rakan blogger yang membuat pelbagai segmen seperti segmen giveaway dan bloglist. Patutkah Cik TK buat juga? Tapi, mungkin Cik TK tak bersedia lagi. Mungkin satu masa nanti.

Berbalik kepada tujuan entri kali ini, Cik TK nak ajak korang ramai-ramai join giveaway ini. Syaratnya mudah sahaja dan hadiahnya pun menarik! Baiklah, terdapat salah satu syarat yang mana peserta harus memberikan ucapan kreatif untuk As dan Aliff  dengan tanda pagar #asaliff. Jadi ini ucapan untuk kak As:

"Dalam mengharungi pelbagai pahit dan manis kehidupan sebagai pasangan itu sudah pasti tersimpan pelbagai memori dan kenangan yang menguatkan ikatan hubungan kalian berdua. Sentiasa bertolak ansur dan saling menghargai, kebahagiaan itu pasti. Semoga berbahagia hingga ke Jannah ya #AsAliff"

Untuk turut serta, klik sahaja banner di bawah. Tarikh tutup penyertaasn adalah pada 31 Julai 2021.



22 ulasan:

  1. Selamat bergiveway Cik TK. Semoga ada rezeki terpilih nanti.

    BalasPadam
  2. Terima kasih Cik TK sudi join.

    Ya, kena saling menghargai kan. InsyaAllah, semoga yang terbaik juga untuk Cik TK. Amin..

    Good luck ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih juga sudi anjurkan segmen ini!

      Padam
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya!

    BalasPadam
  4. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sudi singgah!! Good luck pada awak juga!!

      Padam
  5. salam blogwalking dri giveaway yg sama.Good luck !

    BalasPadam
  6. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam
  7. https://tarotthefool.blogspot.com/2021/07/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    Jemput join giveaway Tarot, tinggal 9 hari sahaja lagi

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!