Selasa, 13 Julai 2021

GARA-GARA DIA!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Hehe kemain tajuk macam marah kan?

Tapi bukan.

Gimik je lebih ni.

Saja nak share...

Bila ada budak kecil (Dhia) dalam rumah ni,

kadangkala rasanya kita pun ikut jadi budak.

Dia hari-hari nak layan ni,

kita pun ikut dengar,

sampai melekat dalam kepala.

Silap-silap kita boleh ikut nari sekali!

Antara yang dia selalu dengar seperti di bawah ni.

(Oh ya sila tukar ke webpage view kalau video tak keluar)


Ada lagu 'Baby Shark', Doraemon dan sebagainya.

Belajar ABC dan Alif Ba Ta pun ada.

Senarai di atas ni yang paling banyak dibuka.

Ada saranan yang menarik untuk diperkenalkan pada si Dhia ni?


12 ulasan:

  1. kadang ini pun satu cara juga redakan tekanan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe ye juga. Jadi tak bosan sepanjang duduk di rumah ni layan dia

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe ajar abc ngan alif ba ta pada budak umur 1 tahun ni wak

      Padam
  3. Betul sangat. kita pun termasuk dalam dunia dia :)

    BalasPadam
  4. Hahaha dengar lagu baby shark sambil menarii!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyy baby shark do do do do do do baby shark!!!

      Padam
  5. Haha biasa. Saya pun apabila anak-anak buah duduk lama memang dengar lagu yang sama. Tv pun mereka kuasai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Cik TK pun banyak dengar lagu budak2 sekarang ni. Jadi refresh balik, banyak lagu kanak-kanak dah lupa

      Padam
  6. Balasan
    1. Haha kannnn... Boleh juga la release stress!

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!