Rabu, 23 Jun 2021

WW 2021/23: DAPAT JUGA LAYAN!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Lama tunggu movie ni release.

Hari tu kat Jepun tayang bulan 4.

Kalau korang nak layan movie ni boleh layan di Netflix.

Tajuknya 'Rurouni Kenshin: The Final'.

Lakonan dan aksi yang memang padu!

Tak sabar tunggu 'Rurouni Kenshin: The Beginning' pula (baru lagi tayang di Jepun). 


12 ulasan:

  1. Selamat menonton dan moga bermanfaat.

    BalasPadam
  2. Wah tgok poster pun dah gempak

    BalasPadam
  3. dah lama tak layan movie jepun... insyallah nanti usha

    BalasPadam
  4. Menarik dan tertarik juga ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best! Kena layan sekali Origins, Kyoto Inferno dan the legend ends. Serius best!

      Padam
  5. ada nampak di netflix, antara top 10 in M'sia..

    tapi pelik gak, kenapa 'the final' keluar dulu dari 'the beginning'..kena tengok ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab yang ni final kisah dia. The beginning tu nanti dia akan tunjuk sejarah permulaan dari kisah battousai ini.

      Padam
  6. Wah menarik. Mcm best nii 😁

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat korang di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!