Jumaat, 4 Jun 2021

GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sudah hari ke-4 kita Total Lockdown, apa khabar korang semua? Cik TK agak sibuk pula kebelakangan ini, jadi tak berapa sempat pula nak update blog dan ziarah blog kawan-kawan semua. Apapun, Cik TK cuba buat slow-slow...

Oh ya! Cik TK nak join satu giveaway dari rakan kita Fairus hari ni, bersempena dengan pelancaran produk sambal bilis pedas jenama d' SAMBAL licious ini bersama isterinya. Sebagai tanda sokongan, marilah kita ramai-ramai memeriahkan segmen giveaway ini! Untuk melihat syarat penyertaan dan juga untuk turut serta boleh terus klik banner di bawah laju-laju! Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15/6/2021.


Kalau korang nak tahu, d' SAMBAL licious mengeluarkan produk sambal yang sedia untuk dimakan. Terdapat 2 produk yang dihasilkan iaitu Sambal Bilis Pedas dan juga Sambal Petai Bilis Pedas. Menarik kan? Kepada yang berminat juga boleh la intai-intai produk ini di SHOPEE d'SAMBAL licious dengan harga RM12.00 untuk Sambal Bilis Pedas dan RM14.00 bagi Sambal Petai Bilis Pedas.



22 ulasan:

  1. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini.. Sangat dihargai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama! terima kasih juga sudi anjurkan segmen ini!!

      Padam
  2. Semoga berjaya! 👍👍👍

    BalasPadam
  3. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/drama-korea-taxi-driver-2021.html

    BalasPadam
  4. Moga ada rezeki menang sambal bilis tu :)

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat korang di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!