Rabu, 11 November 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#21: THALASSOPHOBIA







16 ulasan:

  1. yay! please keep posting about phobia.. i would love to read

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah, Cik TK cuba. I'm glad you appreciate it.

      Padam
  2. Lebih kurang macam Aquaphobia juga tapi thalassophobia lebih ekstrem

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah fiza. Ni lebih kurang sama dengan aquaphobia. Aquaphobia ni macam banyak air pun dia takut macam swimming pool pun termasuk sekali.

      Padam
  3. halamak.. cenggini saya pun adalah kot phobia yang ni tp maybe tak kronik sngt. mild one kot.. kalau pegi laut mmg rasa neves kalo tengok air gelap tak nampak dalam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uiii kalau gelap tak nampak apa bawah tu memang seram!

      Padam
  4. ermm kak ana pun sejenis yang takut kalau berada di tengah laut ni TK, tapi suka tengok laut yang luas dari pantai, tu kira macam mana eh ? hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pemandangan pantai itu kita kena nikmati kak ana.. sungguh indah kejadian Tuhan kan...

      Padam
  5. Saya pun jenis penakut... gayat dll. Biasanya kalau tengok gambar begini, malam termimpi2 pula hihihii.

    BalasPadam
  6. kalau tgk contoh gambar pun mmg dah buat org takut apetah lg..bersendirian di tgh lautan yg gelap dan luas fuhh!!

    BalasPadam
  7. Wah ini indah sekali, daerah mana ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha nggak diketahui itu dehhh mas.. soalnya ketemu foto ini di twitter.

      Padam
  8. Such a valuble content very useful I get to know vital information Thalassophobia: Fear of the Ocean get knowledge about health and live a healthy life.

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!