Rabu, 28 Oktober 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#17: TIADA INTERNET KITA MAIN DINOSAUR


Apabila internet tiba-tiba terputus atau semasa server problem ditempat kerja,
bertenang dan layan dinosaur ni dulu!



16 ulasan:

  1. hahaha harap bertabah la tgk si dinasor tu

    BalasPadam
  2. kalau tgh keje internet down mmg bertabah la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha betul! kalau time cuti pula jadi bosan sekejap

      Padam
  3. Balasan
    1. *bunyi wisel* beri laluan beri laluan!!!

      Padam
  4. Ha! kenapa takde tenet tu bil tak bayor ke? eh! ;-)

    BalasPadam
  5. Dulu tak tau pun dinasor tu boleh gerak.. tengok murid dok main baru tau... haha...

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Haha Cik TK pun seronok main. Time di tempat kerja kalau server problem kan, buka ni layan jap. Haha

      Padam
  7. Pernah dengar orang kata, yang suka dengan dinasour ni otak dia ketegori genius!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uii ye ke..? Wahhhh setakat ni belum jumpa lagi orang yang betul2 minat dinasour ni!

      Padam
  8. Layan juga kekadang. tapi kalau lama lama berhangin juga. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha faham faham.. kalau dah lama2 tu tak ada line memang hangin jugaaa

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!