Sabtu, 19 September 2020

SEGMEN BLOGLIST TIARASAPHIRE.COM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua? Rasa macam dah lama tak menulis di blog ini, dah lama tak bersua dengan kalian semua... Cik TK agak sibuk kebelakangan ini sampai tak sempat nak update apa-apa. Blogwalking pun Cik TK tak sempat kebelakangan ini.

Sebagai permulaan setelah beberapa hari tidak update ini, Cik TK nak join satu segmen bloglist dari rakan kita Tiara Saphire. Marilah kita ramai-ramai memeriahkan segmen rakan kita ini. Untuk turut serta boleh tekan banner di bawah laju-laju atau boleh klik sini untuk syarat penyertaan. 



28 ulasan:

  1. Waalaikumussalam.
    Selamat berhujung minggu dan selamat bersegmen Cik TK.

    BalasPadam
  2. Sama-sama kita saling sapot sama bloggers 😎👍✨

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya mari kita saling sokong satu sama lain!

      Padam
  3. Selamat bersegmen. Semoga berjaya masuk bloglist penganjur nanti.

    BalasPadam
  4. Selamat bersegment cik TK!! :) ;)

    BalasPadam
  5. terima kasih cik TK for support :)

    BalasPadam
  6. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-tiarasaphirecom.html

    BalasPadam
  7. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/09/segmen-bloglist-tiarasaphirecom.html

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!