Selasa, 8 September 2020

LIRIK: JKT48 - HEAVY ROTATION

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini Cik TK nak kongsi lirik lagu "Heavy Rotation' nyanyian kumpulan JKT48. Sebelum ini Cik TK pernah kongsi lagu ini juga, tetapi dalam versi bahasa Jepun nyanyian kumpulan AKB48. Untuk versi Jepun boleh ke entri ini. Saja Cik TK kongsi lagu ini hari ini sebab Cik TK asyik dengar lagu ini berulang kali hari ini. Jadi ceria sikit di pagi Isnin ini.


One, two, three, four!


I want you (I want you)
I need you (I need you)
I Love You (I love you)
Di dalam benakku
Keras berbunyi irama musikku
Heavy rotation

Seperti popcorn yang meletup-letup
Kata-kata suka menari-nari
Wajahmu suaramu selalu kuingat
Membuatku menjadi tergila-gila
Oh senangnya miliki perasaan ini
'Ku sangat merasa beruntung

I want you (I want you)
I need you (I need you)
I love you (I love you)
Bertemu denganmu
Semakin dekat jarak di antara kita
Maximum high tension

I want you (I want you)
I need you (I need you)
I love you (I love you)
Di lubuk hatiku
Rasa sayang yang terus menerus meluap
Heavy rotation

Dalam kehidupan setiap manusia
Berapa kali bisa rasakan cinta
Jika ada satu cinta tak terlupa
'Ku akan merasa sangat bahagia
Mungkin seperti perasaan sekuntum bunga saat dia akan mekar

I feel you (I feel you)
I touch you (I touch you)
I hold you (I hold you)
Di dalam mimpiku
Angan-anganku menjadi semakin besar
Oh it's my imagination

I feel you (I feel you)
I touch you (I touch you)
I hold you (I hold you)
Perasaan ini
Ku sangat ingin mengutarakan padamu
Heavy rotation

Yang selalu kudengarkan favorite song
Seperti lagu yang kusuka
Kuulang terus tanpa henti twenty-four hours a day
Oh baby, the only request is you

I want you (I want you)
I need you (I need you)
I love you (I love you)
Bertemu denganmu
Semakin dekat jarak di antara kita
Maximun high tension

I want you (I want you)
I need you (I need you)
I love you (I love you)
Di lubuk hatiku
Rasa sayang yang terus menerus meluap
Heavy rotation

Heavy rotation


14 ulasan:

  1. hehe im listening to Japanese version.. AKB48 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik TK dengar dua-dua!! Sebab best!!! Lagi2 AKB48 first generation, paling best!!!

      Padam
  2. boleh tahan jugak lagu ni... rancak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannn.. selalu Cik TK dengar.. versi jepun dan versi indonesia

      Padam
  3. tak pernah follow. rupanya memang ada group akb versi indonesia..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada.. diorang ni under agensi yang sama. Ada lagi sister group dari negara lain tu

      Padam
  4. ooo begini lagunyaa..hehee :)
    sedap juga didengar :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Catchy dan rancak kan.. semangat dengar pagi2

      Padam
  5. Tak pernah dengar lak lagu ni. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe ni lagu asalnya dari bahasa jepun, then agensi yang sama tubuhkan sister group ni kat Indonesia. Lagu yang sama dengan versi Jepun, cuma dialih bahasa

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!