Rabu, 15 Julai 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#4: MENCUBA JONGGA KIMCHI RAMEN UNTUK SARAPAN

jongga kimchi ramen

jongga kimchi ramen

jongga kimchi ramen

Sedap, tak pedas. Ada rasa kimchi dia.
Okay dah, jom gerak pergi kerja!



22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Lingkungan rm7 macam tu kalau tak silap abe kie

      Padam
  2. sesekali layan ramen lain ni best jugak... asik rasa sama je bosan kadang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang ni pun okay pada Cik TK, sebab tak pedas (pada Cik TK la)

      Padam
  3. ramainya yang post pasal kimchi lately ni. kite pon baru pas makan kimchi jugak. hihh

    BalasPadam
  4. haa tak pedas ek? boleh la cuba ni..kalo pedas, susah sikit nak telan..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pada Cik TK la tak pedas.. macam samyang, susah juga Cik TK nak habiskan sebab pedas

      Padam
  5. Memang x pernah makan brand2 mcm ni sebab takut pedas hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pada Cik TK tak pedas, so okay laaa boleh layan

      Padam
  6. Belum pernah cuba lagi jonga kimchi ramen ni... Kalau ramen ni anak-anaklah paling teruja nak cuba!

    BalasPadam
  7. tak pedas ye..okeh nnt shida nk cuba lah :)

    BalasPadam
  8. Wah! merahnya kuah dia.
    Tak pernah cuba lagi.

    BalasPadam
  9. wahhh ramen kimchi.. boleh try jgk ni..

    BalasPadam
  10. sy cuma mampu tengok je laa nmpk nya hehehe

    BalasPadam
  11. Rindu nak rasa kimchi. Bolehlah kot cuba ramen kimchi flavour ni.

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!