Ahad, 28 Oktober 2012

MEREPEK MACAM KEREPEK???

3.15 pagi.

masih tak tido lagi.

kenapa?

gatal lagi minum minuman berkafein tadi.

bukan nak stay up pun.

saje je.

akibatnya inilah.

godek-godek lappy ni, ntah apa yang Cik TK buat ni.

nak borak, rumate sume di alam mimpi.

nak wat esengmen, fyp bagai, mood takde.

nk tgk movie, macam bosan.

nak main game, macam malas.

nak makan,Cik TK baru je habiskan stok roti.

jadi sekarang Cik TK boring.

lepas tu boring lagi.

dan boring, lagi...

dan bila Cik TK boring, Cik TK merepek.

buat bende yang bukan-bukan.

macam tulis entri yang merepek ni.

sambil dengar lagu yang ntah apa2 ntah.

dan Cik TK akan makin merepek kalau tak berhenti taip.

maka Cik TK stop sekarang.

okbai!

Ini kucing dan telur-telurnya... Eh, kucing bertelur ke???

p/s: entri kali ni memang merepek. haha!!!

1 ulasan:

  1. normal la tu kalau dah bosan tahap gaban..hehe..blogwalking here..jemput singgh k ;)

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!