(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Wednesday, 22 October 2014

Lolitawork Libretto ~Storytelling by Solita~ by Kanon Wakeshima

Assalamalaikum dan salam sejahtera... 

Macam mana cuti korang semua hari ini? Keluar merayau? Duduk rumah depan PC je? Macam cakap pasal diri sendiri je tu Tak kisah la macam mana korang nak gunakan hari cuti korang. Apa pun, Selamat Menyambut Deepavali kepada mereka yang menyambutnya...

Dikala cuti ini, Cik TK ingin mengucapkan selamat bekerja kepada mereka yang kena bekerja hari ini. Cik TK tahu, bukan semua dapat cuti hari ini. Lagi-lagi pekerja yang terlibat dengan bahagian operasi. Kalau bukan disebabkan OFF DAY Cik TK memang jatuh pada hari Rabu, maka Cik TK kena juga bekerja hari ini.. Hehe~

Entah kenapa sejak semalam lagu nyanyian Kanon ni asyik terngiang-ngiang je, asyik teringat-ingat je.. Sampai time kerja pun sampai ternyanyi-nyanyi pun ada. Nasib baik Cik TK sorang-sorang kat belakang berjam-jam uruskan return barang... Jadi tiada la yang dengar. Hehe~

Picture source
 Jadi entri kali ini bertujuan untuk berkongsi lagu ini dengan korang. Cik TK tau tak ramai yang minat muzik dari negara matahari terbit ni. Jadi, siapa yang nak layan dipersilakan...  ^~^ 


Shoujojikake no Libretto ~Storytelling by solita~ 



Mon qui suis dans mon reve 
Shoujojikake no 
T'entends ma cherie 
ORUGOORU wa 
Ehon no naka de 
T'entends ma cheire 
Ano ko o matsu 

Kyou wa hangetsu no yoru 
PEPAAMINTO no kaori 
Sotto machi no akari ga 
REESU no DORESU o kikazaru 

Shitataru tsuki 
Yami ni ochite 
Jikan o tomeru 

Une montre derobee avec laquelle une fille 
s'amusait 
Tokei wa ano ko no naka ni? 
Rends-moi le temps passe 
ORUGOORU o yoku kiite. 

Me no mae ni wa mahou no basha ga tomatte 
Ano ko o ittai donna sekai e 
Tsurete iku no kashira? 

Moi qui suis dans mon reve 
Shoujojikake no 
T'entends ma cherie 
ORUGOORU wa 
Moi qui suis dans mon reve 
Ehon no naka de 
T'entends ma cherie 
Ano ko o matsu 

Vite! 
DETARAME na yuugi 
Silence! 
Miminari no WARUTSU 
Aides-moi 
Modorenai kuusou 
Arretes! 
Ano ko ni wa todokanai wa 
Reveille-moi 

DAIYA kagayaku sora 
BANIRA KURIIMU no o-shiro 
Sotto sharin no sokudo ga 
Byoushin no REERU o narasu 
Me no mae ni wa mahou no kuni ga hirogatte 
Ano ko wa ittai donna sekai ni 
Someteiku no kashira? 

Moi qui suis dans mon reve 
Shoujojikake no 
T'entends ma cherie 
ORUGOORU wa 
Moi qui suis dans mon reve 
Ehon no naka de 
T'entends ma cherie 
Ano ko o 

Moi qui suis dans mon reve 
Shoujojikake no 
T'entends ma cherie 
Tokei no hari 
Moi qui suis dans mon reve 
Ehon no naka de 
T'entends ma cherie 
Tomatta mama 

Vite! 
DETARAME na yuugi 
Silence! 
Miminari no WARUTSU 
Aides-moi 
Modorenai kuusou 
Arretes! 
Ano ko ni wa todokanai 
Reveille-moi 

Vite! 
DETARAME na yuugi 
Silence! 
Miminari no WARUTSU 
Aides-moi 
Modorenai kuusou 
Arretes! 
Ano ko ni wa todokanai 
Reveille-moi 

Reveille-moi 
Me o samashite


No comments: