(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Sunday, 28 October 2012

MEREPEK MACAM KEREPEK???

3.15 pagi.

masih tak tido lagi.

kenapa?

gatal lagi minum minuman berkafein tadi.

bukan nak stay up pun.

saje je.

akibatnya inilah.

godek-godek lappy ni, ntah apa yang TK buat ni.

nak borak, rumate sume di alam mimpi.

nak wat esengmen, fyp bagai, mood takde.

nk tgk movie, macam bosan.

nak main game, macam malas.

nak makan, TK baru je habiskan stok roti.

jadi sekarang TK boring.

lepas tu boring lagi.

dan boring, lagi...

dan bila TK boring, TK merepek.

buat bende yang bukan-bukan.

macam tulis entri yang merepek ni.

sambil dengar lagu yang ntah apa2 ntah.

dan TK akan makin merepek kalau tak berhenti taip.

maka TK stop sekarang.

okbai!

Ini kucing dan telur-telurnya... Eh, kucing bertelur ke???

p/s: entri kali ni memang merepek. haha!!!

1 comment:

Cik Aien said...

normal la tu kalau dah bosan tahap gaban..hehe..blogwalking here..jemput singgh k ;)