(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Friday, 23 December 2011

AKB48 - HEAVY ROTATION

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni TK nak post satu lagu yang TK baru je jumpa kat youtube... Well, macam biasa macam yang pernah TK beritahu sebelum-sebelum ni TK suka lagu Jepun... Maka TK selalu up-to-date dengan lagu Jepun je... tapi tak up-to-date sangat dengan kumpulan perempuan... hehe~

Akan tetapi, kali ni berlaku suatu keganjilan di mana entah kenapa hari ni TK layan lagu dari kumpulan penyanyi perempuan pula... Dinyanyikan oleh kumpulan AKB48, mempersembahkan "Heavy Rotation"!!!



Entah kenapa, rasa bersemangat pula setiap kali dengar lagu ni... Jadi, apa lagi? Jom layan!   ^^


Lirik

I want you! I need you! I love you!
Atama no naka
Gangan natteru music
Heavy rotation

Popcorn ga
Hajikeru you ni
Suki to iu moji ga odoru
Kao ya koe wo
Omou dake de
Ite mo tatte mo irarenai

Konna kimochi ni nareru tte
Boku wa tsuite iru ne

I want you! I need you! I love you!
Kimi ni aete
Dondon chikadzuku sono kyori ni
Max hai tenshon
I want you! I need you! I love you!
Heart no oku
Janjan afureru itoshisa wa
Heavy rotation

Hito wa dare mo
Isshou no uchi
Nankai aiseru no darou?
Tatta ichido
Wasurerarenai
Koi ga dekitara manzoku sa

Sonna tokimeki wo kanjite
Hana wa hokorobu no kana

I feel you! I touch you! I hold you!
Yume no naka de
Dandan ookiku natte yuku
Boku no imagination
I feel you! I touch you! I hold you!
Kono omoi wo
Binbin tsutaete hoshii kara
Heavy rotation

Itsumo kiiteta
Favorite song
Ano kyoku no you ni
Zutto kurikaeshite
Nijuuyo jikan
Kimi dake request chuu

I want you! I need you! I love you!
Kimi ni aete
Dondon chikadzuku sono kyori ni
Max hai tenshon
I want you! I need you! I love you!
Heart no oku
Janjan afureru itoshisa wa
Heavy rotation

Heavy rotation

*Perkataan bahasa Inggeris disebut dengan cara Jepun 

Lirik asal dan terjemahan: 

4 comments:

Shaherah said...

wah.. shera pun first time dgr ni..

TK said...

@ Shaherah
Sama la... TK pun 1st time dengar ni...

Hafiz Al-Pazin said...

macam2 ye group korea sekarang ni, nanti kita buat putaran ringan pulak...heeee

TK said...

@ Hafiz Al-Pazin
yang ni bukan group korea, tapi group jepun...