Sabtu, 13 Februari 2021

THROWBACK SIKIT: MASA PHOTOSHOOT WEDDING?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saja buat entri hari ini santai sikit.

Nak layan gambar saja.

Gambar throwback.

Ini diambil masa tahun 2019.

Sebab itu namanya throwback.

Gambar kenangan.

Tapi gambar flora saja la ye.

Hehe...

Lokasi Taman Saujana Hijau di Putrajaya.

Kenapa Cik TK berada di sana?

Masa ini Cik TK bawa adik dan pasangannya ke sini.

Untuk sesi photoshoot wedding mereka.

Sementara diorang busy, Cik TK merayau-rayau.

Cuci mata.

Best juga pemandangannya di sini.

Banyak hijau, banyak bunga!

Antaranya seperti gambar-gambar di bawah.

Itulah kali terakhir Cik TK ke sana. 

Lain kali bila berkesempatan nak ke sana lagi.

Oh ya!

Kalau rasa gambar ni kecil, boleh klik gambar untuk tumbesaran ya!

Cantik bunga matahari kan...

Alamak tak pasti la ini pokok apa. Tapi nice kan?

Kalau perasan Cik TK gunakan gambar ini di IG Cik TK. Suka tengok bunga ni. Cantik!

Haha ini bunga tangan diorang. Masa ini, diorang berinai Cik TK pun join berinai sekali.

Ni pun cantik kan.. banyak pokok ni di sana

Ni pula pemandangan pokok tadi dari bawah.

Okay ini bukan dilokasi berkenaan. Saja tunjuk sekali sebab macam tak sangka kami berjaya diy sendiri gubahan hantaran masa tu. Ramai-ramai perah otak menghias. Haha! Ni dari salah satu dulang. Letak apa entah masa tu untuk dulang yang ini. 


22 ulasan:

  1. Gambar ni jadi cantik sebab angle Cik TK ambik tu. Geramnya tengok. Dah lama tak pergi taman sejak PKP ni :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuuuuu sama la kita.. lama tak ke mana-mana selain rumah, beli barang/makanan dan tempat kerja.

      Padam
  2. kakak saya baru nikah semalam. bunga tangan dia pakai bunga kantan haha. tp sayang tak dapat photoshoot outdoor tempat lawa-lawa mcm taman berbunga ni sbb PKP kan :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah Selamat Pengantin Baru kepada kakak dan pasangan ya! Unik pakai bunga kantan. Okay la tu, jadi kenangan. Pasal photoshoot tu, tak boleh nak elak ni awak, tengah PKP.. huhuhuuu

      Padam
  3. lama dh tak ke putrajaya.. rindunya nk jalan sana

    BalasPadam
  4. pandai cik TK ambik gambar angle tu.. kalau atie ambik , yg cantik pun nmpk buruk huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik TK try and error je angle tu, tengah ada banyak masa waktu tu sementara tunggu diorang habis photoshoot. Banyak je gambar tak jadi actually. 😅

      Padam
  5. Cantik gambar tue, boleh dijadikan sebagai wallpaper hp nie.. hihihi

    BalasPadam
  6. Ala, gambar pengantin takde? Hehe

    BalasPadam
  7. alaaa mana gambar pengantin ni? hehe

    BalasPadam
  8. Seronok akak petang2 ni dapat cuci mata tengok bunga 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Menikmati keindahan alam itu best kan kak..

      Padam
  9. cantik..pandai cik TK tgkap gambar :)

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!