Ahad, 21 Februari 2021

MARATHON ANIME DIHUJUNG MINGGU - SHOUNEN ONMYOUJI

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Entri ringkas sahaja kali ini.

Hari ini Cik TK nak bermarathon.

Hehe, bukan marathon lari-lari tu tau.

Tapi nak marathoning anime.

Bukan anime baru.

Ini anime tahun 2006.

Salah satu favourite Cik TK.

Shounen Onmyouji.

Lamanya tak tengok Masahiro.

Tiba-tiba rindu.

Okay Cik TK nak layan Masahiro dulu.

Entri cabaran hari ke-8 nanti Cik TK update petang sikit.



16 ulasan:

  1. selamat bermarathon...selamat berhujung minggu..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Aah atie, re-watch balik. Rindu dengan masahiro tiba-tiba. Next in list, Kimetsu no Yaiba pula. Orang lain dah lama khatam, Cik TK baru nak start. Hehe~

      Padam
    2. atie dah khatam juga tapi anime tu tak masuk dlm hati la.. hmm maybe need to rewatch back kot

      Padam
    3. Hehe Cik TK layan yang ni sebab Masahiro ni one of my favourite character

      Padam
  3. Marathon la cik TK. Yang penting, duduk rumah. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe betul! Duduk rumah, keluar bila perlu saja.

      Padam
  4. Selamat menghabiskan hehheee..sila kan marathonn..

    BalasPadam
  5. lama gak tak layan..sekarang layan fire force

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh Cik TK baru tengok opening theme dia. Nampak macam best je...

      Padam
  6. selamat marathon.. hilangkan bosan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe berehat dengan melayan anime di hujung minggu.. thanks nina!

      Padam
  7. Harap sampai ke penghujungnya. Layan minat ye.

    BalasPadam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!